Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Garetha Balea prozvali 'Mister Cristal': Velšanin pretrpio 22. ozljedu u Realu

Gareth Bale
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
06.01.2019.
u 08:52

Bale je ozlijedio list lijeve, a njegov oporavak mogao bi trajati do četiri tjedna

Modrićev suigrač Gareth Bale ponovno će neko vrijeme biti izvan terena. Velšanin se u četvrtak ozlijedio u utakmici španjolske lige u gostima protiv Villarreala (2:2).

Bale je ozlijedio list lijeve noge, a njegov oporavak mogao bi trajati do četiri tjedna. U posljednjih pet i pol godine otkada igra za Real pretrpio je 22 ozljede, te je zbog toga propustio 84 utakmice.

Gareth Bale
1/3

Novu Baleovu ozljedu španjolski sportski tjednik AS istaknuo je na naslovnici, a uz njegovu fotografiju na kojoj se drži za nogu napisali: 'Mister Cristal'.

Ove je sezone Velšanin odigrao 23 utakmice te je zabio deset golova i imao pet asistencija. Bio je i izvan terena tri tjedna zbog ozljede aduktora. I dok je igrao za Tottenham bio je sklon ozljedama, ali ne toliko kao u kraljevskom klubu.

Gareth je do sada za Real igrao 212 utakmica te je zabio 98 golova.

Komentara 3

TR
truba
11:19 06.01.2019.

Riješio si slobodno za predstojeće blagdane.

AL
altruist
12:36 06.01.2019.

Odmaraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije