Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE

Francuski novinar: Nismo znali da je Novak zaražen, a vrištao je i nije htio skinuti masku

Australian Open: Djokovic's Visa Cancelled
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/2
12.01.2022.
u 13:43

"Kada su ga zamolili da skine masku da bi fotograf napravio nekoliko fotografija tijekom intervjua, Novak je odbio", navodi se u tekstu

Novak Đoković danas se oglasio u povodu navoda da je bio pozitivan na koronavirus, a tu je izjavu komentirao i poznati francuski časopis L'Equipe. Najbolji tenisač svijeta rekao je kako je bio pozitivan na COVID-19 tijekom intervjua koji je dao Francuzima, ali da je masku skinuo samo tijekom fotografiranja.

Francuski novinar sada je objavio tekst u kojem je detaljno opisao kako je izgledao intervju s Đokovićem dva dana nakon pozitivnog testa na koronu. On kaže kako nitko od njihove ekipe nije bio obaviješten o tome da je Novak pozitivan i da je to doznao tek kad je Novak bio zadržan u Melbourneu.

Francuski novinar kaže i da mu je naređeno da ne postavlja pitanja o cijepljenju i namjerama Đokovića u vezi s Australian Openom, a za intervju je imao pola sata.

– Tema je osjetljiva, ako i dalje sumnjate u nju. Nije upitan razmatra li testiranje ni kakav je bio rezultat.

Još piše da je njegova ekipa došla u TC Novak 18. prosinca uručiti Đokoviću nagradu za najboljeg tenisača u 2021., a da je doznao za pozitivan test tri tjedna nakon toga. Objašnjeno je i "kako je Novak pozirao i vrištao tijekom snimanja s trofejem bez maske, ali i da je pokrio lice tijekom intervjua".

– Kada su ga zamolili da skine masku da bi fotograf napravio nekoliko fotografija tijekom intervjua, Novak je odbio, navodi se u tekstu.

Novinar je naveo i da je radio PCR test prije leta u Australiju i da je nalaz bio negativan.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Cohen
Cohen
14:12 12.01.2022.

Kakvo vrištanje? Zašto?

KA
kažemja
15:42 12.01.2022.

Novak je vjerojatno najveći tenisač ikad ,ako još nije vrlo vjerojatno će to postati.Tu nema nikakve rasprave .Ali kao vrlo poznata i slavna osoba ponaša se vrlo primitivno ,bahato i nedolično .Muljanje sa ispunjavanjem vize za Australiju ,svjesno ugrožavanje drugih ljudi iako je znao da ima pozitivan covid test,ignoriranje zakona koji vrijede za druge ali za njega ne .Đokoviću možda si najbolji tenisač ali kao osoba si obični primitivac koji misli da može sve kupiti novcem .Za mene a i za mnoge ljude si jako nisko pao i možeš osvojiti još 10 Grand Slama ali i dalje si običan smrtnik kao i svi mi .Slava i novac ne čini razliku među ljudima, zapamti to.

DU
Deleted user
17:45 12.01.2022.

U svakom slučaju Đoković ostaje dosljedan sebi i ne pristaje na cijepljenje. Ulog je jako veliki dvadeset prva Grand Slam titula. Što god da bilo to treba respektirati. Nabacivati se blatom na njega zaista je suludo. Cijela ova hajka jeka je samo iz razloga što se nije i neće se cijepiti. Ja mogu samo reći bravo. Đoković je uvijek bio blizak običnom čovjeku, dapače i Hrvatskoj i našim sportašima i što sada ga treba obasipati blatom zato što je Srbin ? Ima svoj stav, a stav nije u skladu sa globalističkim vakserskim gospodarima svijeta. Razlog više da ga se pozdravi i kaže bravo majstore. Zamislite koji bi to udarac bio da osvoji Australian open. Možda mu neće dozvoliti, a vidjeti ćemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije