Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO U OBRANU

Boris Becker: Pa nije Novak Đoković idiot, ne osuđujte ga što se odbija cijepiti

Melbourne: Australian Open, Novak Đoković i Boris Becker na treningu
ATB
12.01.2022.
u 10:04

- Da papiri koje je dobio nisu bili valjani, Đoković se nikad ne bi ukrcao u zrakoplov. Pa on nije idiot.

Boris Becker (54), bivši prvi tenisač svijeta, prokomentirao je situaciju s Novakom Đokovićem koji je u Australiji, ali još ne zna hoće li dobiti vizu i nastupiti na Australian Openu.

- Ne znam tko je loš momak u ovoj priči. U Australskom teniskom savezu, državi Victoriji i među ljudima koji se bave imigrantima, vjerojatno je više navijača Federera i Nadala nego Đokovića - rekao je Becker i dodao:

- Da papiri koje je dobio nisu bili valjani, Đoković se nikad ne bi ukrcao u zrakoplov. Pa on nije idiot.

Đoković će na Australian Openu biti prvi nositelj ako nastupi.

- Navijači u Australiji sigurno ga neće prihvatiti prijateljski. Sada se mora popeti na Mount Everest.

Što u slučaju da ne dobije vizu?

- Ako ga pošalju kući, Đoković će morati promisliti o nekim stvarima. Želi li ovo prolaziti prije svakoga turnira? Ne može nastaviti ovako - rekao je Becker.

Becker smatra da nije dobro što Đoković odbija cijepljenje, ali je naglasio:

- Morate poštivati svačije odluke. Nisi loša osoba samo zato što se nisi cijepio.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 10

PA
pavlov
10:32 12.01.2022.

neka uvedu obavezno cijepljenje, pa će se svi morati cjepiti, ne može se proganjati one koji nešto ne žele, ako je ostavljena mogućnost izbora!!!!

BO
borkov
10:47 12.01.2022.

Nije problem što se odbija cijepiti, problem je što mulja, petlja, lažira dokumente i misli da je pozvan svijetu propovijedati svoja antivakserska uvjerenja.

ZA
zagi101
10:30 12.01.2022.

Đoković je lagao da bi ušao u Australiju i sad kad su ga ulovili u laži nema više komentara njegovog prometnog tate koji ga je usporedio sa Isusom. Sad mogu pristizati tužbe od roditelja djece s kojom se družio a to je onda kraj karijere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije