Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONE

FFT osigurao 35 milijuna eura pomoći

Kiša u Roland Garrosu
Foto: Reuters/Pixsell
11.04.2020.
u 00:30

Pomoć će biti usmjerena na one koji se suočavaju s ozbiljnim ekonomskim teškoćama tijekom krize, a to su igrači, klubovi, treneri i organizatori francuskih međunarodnih turnira.

Francuski teniski savez (FFT) osigurao je 35 milijuna eura pomoći francuskom tenisu uslijed epidemije koronavirusa.

Pomoć će biti usmjerena na one koji se suočavaju s ozbiljnim ekonomskim teškoćama tijekom krize, a to su igrači, klubovi, treneri i organizatori francuskih međunarodnih turnira.

O praktičnim rješenjima za dodjelu pomoći raspravljat će se na sljedećem Vijeću, a svi detalji bit će priopćeni na kraju izvršnog odbora 15. svibnja ove godine.  

Zbog pandemije koronavirusa došlo je do velikih promjena u teniskom kalendaru, no Francuzi se još uvijek nadaju da će se Roland Garros održati.

Prema prvotnom rasporedu Roland Garros trebao je početi 24. svibnja, no prema novom planu termin je od 20. rujna do 4. listopada, a počet će tjedan dana nakon finala US Opena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije