Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI NA UTAKMICU

Evo što pišu francuski mediji nakon povijesnog poraza od Hrvatske, svi ponavljaju jednu stvar

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/6
13.06.2022.
u 22:54

Francuski mediji nakon poraza od Hrvatske uglavnom navode da njihova reprezentacija više ne može biti prva u skupini, a sada se u preostale dvije utakmice mora potruditi da ne završi zadnja i ispadne iz elitnog razreda Lige nacija.

U desetom pokušaju hrvatski nogometaši uspjeli su doći do prve pobjede u dvobojima s Francuzima, a do nje su došli s minimalnih 1:0 na Stade de Franceu u dvoboju 4. kola skupine 1 A razreda UEFA Lige nacija. 

Pobjednički pogodak postigao je kapetan Hrvatske Luka Modrić već u 5. minuti iz kaznenog udarca koji je dosuđen zbog prekršaja na Anti Budimiru.

Francuski mediji nakon poraza od Hrvatske uglavnom navode da njihova reprezentacija više ne može biti prva u skupini, a sada se u preostale dvije utakmice mora potruditi da ne završi zadnja i ispadne iz elitnog razreda Lige nacija.

"Plavi su izgubili od Hrvatske penalom Luke Modrića i neće vidjeti završnicu Lige nacija", piše Le Monde.

"Francuska nije bila dobra i izgubila je drugu utakmicu u Ligi nacija. Plavi više ne mogu biti prvi u skupini", navodi Le Figaro.

"Francuska se više ne može izjednačiti s Danskom na ljestvici. Plavi neće igrati na Final Fouru Lige nacija što znači da neće obraniti naslov", piše L'Equipe.

"Luka Modrić zabio je iz penala pa je Francuska s dva poraza i dva remija posljednja u skupini", navodi Le Parisien.

"Kapetan Hrvatske i veteran Modrić je nakon samo pet minuta na Stade de Franceu zabio iz penala, a domaći nisu uspjeli doći do izjednačenja unatoč tome što se Kylian Mbappe vratio i pridružio se Karimu Benzemi u početnoj postavi", piše France24.

>> Pogledajte slavlje hrvatskih navijača u Parizu nakon pobjede

 

 

Komentara 53

FR
freeshooter
23:02 13.06.2022.

Ono...kada igra najbolja vezna linija u svemiru, a k tome još i zadnja linija...i samo nam je nebo granica...bravooooo Vatreni, ponos Hrvatske...

ST
stefj
23:03 13.06.2022.

Vezni red Hrvatske potpuno je umrtvio igru. Jako zrela igra i zaslužena pobjeda...

ZA
zagi101
23:07 13.06.2022.

Hrvatska je pokazala recept kako igrati protiv fizički moćnije ali ne i tehnički nadmoćne ekipe, Francuzi na uskom prostoru ne znaju kaj bi s loptom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije