Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DIZAJN

Ovako će izgledati novi dresovi Hrvatske? Crna garnitura ide u povijest

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
13.06.2022.
u 17:10

Prva garnitura bit će bijeli dres sa šahovnicom i bijelim rukavima, dok bi drugi bio u plavo-crnim tonovima.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 20:45 gostuje u Parizu protiv Francuske u sklopu 4. kola Lige nacija. Izbornik Zlatko Dalić najavio je susret kazavši kako će dvoboj na Stade de Franceu ispred 80 000 gledatelja biti praznik nogometa.

A svakako je današnji dan poseban i svojevrstan praznik za Hrvatski nogometni savez koji slavi svoj 110. rođendan. Na današnji je dan prije 110 godina u Hrvatskom športskom savezu osnovana sekcija za nogomet, a prvi predsjednik postao je Milovan Zoričić.

Foto: footyheadlines.com
Foto: footyheadlines.com
Na Stade de Franceu očekuje se oko 1000 hrvatskih navijača (900 prodanih ulaznica i stotinjak službenih ulaznica HNS-a) koji će posljednji put gledati uživo hrvatsku reprezentaciju u crnim dresovima. Kao što su izabranici Zlatka Dalića u Splitu posljednji put istrčali u crveno-bijeloj garnituri, sada će imati oproštaj od crnih dresova.

Službeni dobavljač opreme reprezentacije Nike uoči Svjetskog prvenstva u Kataru predstavit će nove dresove koji će svoju premijeru imati u rujnu na utakmicama Lige nacija protiv Austrije i Danske. Nova domaća garnitura bit će u prepoznatljivim bijelim i crvenim kvadratićima, dok je za gostujuću garnituru najavljen tamnoplavi uzorak na dresu

A poznata stranica Footy Headlines objavila je kako bi dres Hrvatske iduće sezone mogao izgledati. Prva garnitura bit će bijeli dres sa šahovnicom i bijelim rukavima, dok bi drugi bio u plavo-crnim tonovima. Treba napomenuti da je ovo samo grafika koja se temelji na dostupnim informacijama. Izgled konačnog proizvoda možda će se razlikovati od ovih predložaka.

>> Pogledajte i što je Ćiro Blažević rekao o Bad Blue Girls

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar joshan
joshan
17:30 13.06.2022.

potpuni promašaj! 2018-te,so oba bila najjača do sada.

HR
hr76
17:32 13.06.2022.

Sadašnji komplet je puno ljepši od najavljenog budućeg, čak su nas i Austrijanci kopirali s crnim dresovima. Dokaz da nije svaka promjena nabolje.

TA
Tajg
19:50 13.06.2022.

Gledajući danas na fifa stranici na you tube uviđam , prvi put gledajući reprizu finala u Rusiji, da smo mi bili prevareni.Francuzi su bili prvo poluvrijeme bez šanse,apsolutne nule. Šta je sudac svirao u 17 i 34 minuti bila je prevara svih prevara ,Nepostojeći faul na Griezmanu, i kod drugoga penal od napucane i odbijene lopte iz neposredne blizine.Da sam ja bio Subašić,prefrganom Francuzu pri penalu okrenu mu golu guzicu i iz protesta bi prekinuli i napustili utakmicu. Prvo poluvrijeme billa je očita prevara i mafijaška namještaljka! Osim toga nad Mandžom nije sviran penal kao video nadzor kod tkz. ruke Perišića gdje je sudiji nije prikazan cijeli korner nego samo jednosekundni isječak . Totalna manipulacija. Zašto nije bilo žalbi, zašto je to morala biti namještena utakmica? Kako mi navijači nismo prikupljali peticiju za pravedno poništenje finala???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije