Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema bojkota

Ecclestone: Utrka u Bahreinu neće se otkazati, sve ide po planu

Bernie Ecclestone
AFP
12.04.2012.
u 12:25

Ecclestone je po dolasku u Kinu, gdje se idućeg vikenda vozi utrka, odgovarao na pitanja o utrci u Bahreinu

Nakon što se činilo da će se Velika nagrada Bahreina, koja se vozi 22. travnja, otkazati zbog bojkota momčadi, čelni čovjek Svjetskog prvenstva formule 1 Bernie Ecclestone po dolasku u Kinu, gdje se idućeg vikenda vozi utrka,  izjavio je da nema govora o otkazivanju utrke u Bahreinu.

– Utrka je u kalendaru i sve ide prema utvrđenom rasporedu. Jedini koji mogu otkazati utrku jesu lokalne vlasti u Bahreinu, a one takvu mogućnost do sada nisu spominjale. Nisam ni od samih vozača čuo da žele otkazati utrku, čak mi se čini da je Sebastian Vettel javno poručio da se veseli dolasku u Bahrein – rekao je Ecclestone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije