Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI SRBIN

Djevojka Hrvatica mu je rekla da se ne smije vratiti kući ako zabije protiv Hrvatske

Instagram/Saša Kalajdžić
03.06.2022.
u 12:38

Iz austrijskih medija je najavljeno kako će Kalajdžića protiv Hrvatske u Osijeku doći gledati velik broj prijatelja i članova obitelji. Kalajdžić inače živi u Beču, a podrijetlom je iz Srbije, pa stoga putovanje do Osijeka neće biti daleko velikom broju njegovih bližnjih

Austrijski reprezentativac Saša Kalajdžić (24) polagano postaje glavni napadač austrijske reprezentacije i u današnjem bi ogledu protiv reprezentacije Hrvatske u Ligi nacija mogao biti prva strijela i najveća prijetnja momčadi Ralfa Rangnicka.

Iz austrijskih medija je najavljeno kako će Kalajdžića protiv Hrvatske u Osijeku doći gledati velik broj prijatelja i članova obitelji. Kalajdžić inače živi u Beču, a podrijetlom je iz Srbije, pa stoga putovanje do Osijeka neće biti daleko velikom broju njegovih bližnjih.

No, velike probleme prije utakmice Saši ne radi pomisao kako će se boriti protiv naših braniča u Gradskom vrtu, već mu probleme radi njegova djevojka Lorena koja je Hrvatica.

- Moja djevojka je iz Hrvatske. Rekla mi je da se ne smijem vratiti kući ako zabijem gol. Čak ne smijem zabiti ni ako Hrvatska pobijedi - rekao je Kalajdžić. 

Kalajdžić je inače suigrač našeg Borne Sose u Stuttgartu i baš mu naš reprezentativac u posljednje dvije sezone najčešće asistira za golove. Mladi napadač ove je sezone upisao šest pogodaka i dvije asistencije unatoč problemima s ozljedama, a za austrijsku reprezentaciju ima četiri pogotka u 13 nastupa. U sustavu kod novog izbornika Rangnicka zna svoju ulogu.

- Od mene traži da kao napadač budem prvi igrač obrane - dodao je Kalajdžić.

Kod Kalajdžića je važno istaknuti i da je vrlo velika vjerojatnost da će nakon ovog ciklusa Lige nacija postati novi nogometaš Bayerna. Treneru Julianu Nagelsmannu je napadač dvometraš na vrhu ljestvice želja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije