Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP 10

CIES: Luka Modrić nalazi se na popisu najtraženijih igrača kojima istječe ugovor

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Isabel Infantes/REUTERS
07.12.2023.
u 11:40

Što se tiče Luke Modrića, naveliko se piše o odlasku iz Reala, spominju se klubovi iz Saudijske Arabije poput Al Ahlija i Al Ittihada, ali ne odbacuje se niti mogućnost prelaska u američki MLS kod Messija u Inter Miami.

Istraživački institut CIES sastavio je popis desetorice najboljih igrača svijeta kojima na kraju sezone istječe ugovor. Na prvom mjestu je napadač PSG-a i velika želja Real Madrida Kylian Mbappe, a na zadnjem desetom Realov veznjak i hrvatski kapetan Luka Modrić. Vođa vatrenih ujedno je i najstariji pojedinac na toj listi. 

GALERIJA Modrić uvršten na popis najpoželjnijih igrača bez ugovora

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/6

Mbappe će uskoro proslaviti 25. rođendan, a o njegovom prelasku na Santiago Bernabeu već se priča dugo vremena. U PSG-u mu ne cvjetaju ruže i nikako ne može do Lige prvaka, pa je stoga logično očekivati da će uskoro mijenjati klupsku destinaciju, kao prvi favorit se spominje upravo Real. 

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče Luke Modrića, naveliko se piše o odlasku iz Reala, spominju se klubovi iz Saudijske Arabije poput Al Ahlija i Al Ittihada, ali ne odbacuje se niti mogućnost prelaska u američki MLS kod Messija u Inter Miami. 

CIES-ov popis:

1. Kylian Mbappe (PSG, napadač)
2. Mario Hermoso (Atletico, stoper)
3. Adrien Rabiot (Juventus, veznjak)
4. Mehdi Taremi (Porto, napadač)
5. Fabian Schär (Newcastle, stoper)
6. Koke (Atletico, veznjak)
7. Toni Kroos (Real Madrid, veznjak)
8. Henrih Mhitarjan (Inter, veznjak)
9. Oliver Giroud (Milan, napadač)
10. Luka Modrić (Real Madrid, veznjak).

 

Komentara 3

NE
Nemanadimak
16:44 11.12.2023.

Pa ako ostane u ovoj formi mozda moze jos jednu godinu u Europi. Mozda talijanska liga tamo startiji igraci znaju prodiziti karijeru a i nije toliko zahtjevna liga pa je lakse ostati u formi. Nakon toga jos dvije godine MLS ili Arapi a nakon toga zasluzena igracka mirovina i zadatci u reprezentaciji kao tim stozera. Glavu gore Luka.

Avatar Retro
Retro
21:15 07.12.2023.

Velik igrač, ali i velik igrač mora znati reći dosta i laku noć.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
11:50 07.12.2023.

Hahaha, di to u Bosnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije