Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks na startu

Cedevite natjecanje u Eurokupu otvorila porazom od Torina

Cedevita
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/12
11.10.2017.
u 22:41

Cedevita je natjecanje u Europi započela neugodnim porazom protiv nominalno najslabijeg suparnika u skupini

Košarkaši Cedevite u susretu su 1. kola skupine A Eurokupa izgubili na domaćem terenu od Torina sa 83:86 (17:18, 30:21, 14:23, 22:24).

Cedevita je natjecanje u Europi započela neugodnim porazom protiv nominalno najslabijeg suparnika u skupini. Jedino dobro razdoblje u utakmici hrvatski prvak imao je u drugoj četvrtini kada je serijom trica uspio izgraditi prednost od 47:35. No, u drugom poluvremenu igrači Cedevite nisu nastavili u istom ritmu, gosti su se vrlo brzo u potpunosti vratili u utakmicu i čak preuzeli kontrolu rezultata.

Cedevita
1/7

U neizvjesnoj završnici posljednju priliku za Cedevitu propustio je Cherry koji je kod rezultata 82:84 napravio osobnu pogrešku u napadu kojom je onemogućio svojoj momčadi čak i priliku za šut za dva kojim bi pokušali izboriti produžetak ili za pobjedničku tricu.

Nakon Cherryjeve pogreške Vujačić je pogodio oba slobodna bacanja i odveo goste na nedostižnih 82-86.

Demetris Nichols sa 17 i Andrija Stipanović sa 15 koševa bili su najefikasniji kod Cedevite, dok su Trevor Mbakwe sa 20 i Diante Garrett sa 17 ubačaja predvodili Torino.

Cedevita će u 2. kolu za tjedan dana gostovati u Istanbulu kod Darussafake.

Komentara 1

KR
kruti193
00:57 12.10.2017.

odlično!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije