Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustaviti kontranapad Talijana

Bušlje: Neka zaradim još šest šavova, važno je samo zlato

\'09.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, polufinalna utakmica muskih reprezentacija Srbije i Hrvatske. Dusko Pijetlovic, Andro Buslje Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL\'
Danijel Berkovic/PIXSELL
11.09.2010.
u 08:06

– Htio sam pucati peterac, ali nije mi teško palo što ga je ipak izveo Bošković – rekao je mladi Sukno.

Dan nakon utakmice sa Srbijom hrvatski branič Andro Bušlje pokazivao je zarađeni suvenir.

– U jednom dvoboju od Filipovića sam dobio sam jak udarac u usnicu pa ju je doktor morao zakrpati sa šest šavova – rekao je Dubrovčanin te dodao:

– Ma nema veze, neka zaradim još šest šavova, ali samo da mi pobijedimo Talijane u finalu.

I Bušlje muku muči s nabavom ulaznica.

– Svi žele na finale, pa moram prijateljima objašnjavati da smo dobili svaki po šest ulaznica.

Najmlađem u reprezentaciji, Dubrovčaninu Sandru Suknu nije žao što je prepustio pucanje peterca Boškoviću u utakmici sa Srbima.

– Došao mi je Miho i rekao: Ajde, ako želiš, pucaj!" Ja sam napola odlučno rekao da mogu, no onda je ipak on uzeo loptu. I nije mi to teško palo, haha – rekao je Sukno.

Talijansku reprezentaciju najbolje poznaje Damir Burić. Osim što dugi niz godina igra na čizmi, zamalo je i postao član talijanske reprezentacije.

– Vrlo su nezgodna, momčadski jaka reprezentacija. Moramo zaustaviti kontranapade za kojih smo primili dva gola u prvoj utakmici – rekao je Burić te dodao:

– Trebamo ih shvatiti jako ozbiljno, niti malo se opustiti.

Komentara 1

MA
Majur
10:24 11.09.2010.

Dajte nam talijane da se igramoooo,igramooo,igramoooo.....ajmo sad po to zlato!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije