Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Božo Mikulić novo je Hajdukovo pojačanje

Božo Mikulić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
15.06.2018.
u 17:56

Sretan sam i ponosan što sam potpisao za najveći hrvatski klub, nadam se da ću opravdati povjerenje svojim igrama, zalaganjem i ponašanjem, kako na terenu tako i izvan njega - rekao je Mikulić

Božo Mikulić (21),  koji igra na poziciji stopera,  u petak je potpisao ugovor s Hajdukom u koji prelazi iz mlade momčadi talijanske Sampdorije.

Mikulić je u talijansku Sampdoriju prošle sezone prešao iz RNK Split u koji je bio došao iz nogometnog kluba Omladinca iz Vranjica gdje je i započeo svoju nogometnu karijeru.

Božo Mikulić
1/7

Za U-19 momčad Sampdorije prošle sezone nastupio je 23 puta i postigao dva pogotka. Novi stoper Hajduka bio je i standardni član U-19 reprezentacije Hrvatske za koju je nastupao 16 puta.

- Sretan sam i ponosan što sam potpisao za najveći hrvatski klub, nadam se da ću opravdati povjerenje svojim igrama, zalaganjem i ponašanjem, kako na terenu tako i izvan njega - rekao je Mikulić.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Tončijem Gabrićem

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:56 16.06.2018.

Pojačanje..hahaha

Avatar zagorac2
zagorac2
12:18 19.06.2018.

gko je taj ? iz kog sela je dosao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije