Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Hajdukova rekordna zarada za vratara: Letica otišao k hrvatskom treneru

Karlo Letica
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
15.06.2018.
u 14:34

Potvrdio je Hajduk danas i jedno pojačanje, na Poljud je iz Sampdorije stigao 21-godišnji Božo Mikulić.

Mladi hrvatski golman Karlo Letica (21) postao je novi član belgijskog prvaka Club Bruggea nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora.

Jutros se na Poljudu navodno rješavala papirologija najvećega golmanskog transfera u Hajduku vrijednog oko tri milijuna eura. Dosadašnji rekordni golmanski transfer bio je onaj Lovre Kalinića, za njegov prelazak u Gent bijeli su inkasirali 2,2 milijuna eura.

Club Brugge vodi bivši igrač Hajduka Ivan Leko, a njegovi su članovi i A-reprezentativac Matej Mitrović, na posudbi iz Bešiktaša, te Ivan Tomečak, stoga Karlo neće imati problem s prilagodbom.

Letica je u 22 nastupa za Hajduk u čak 12 uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom, a uspio je i zabiti jedan gol, za pobjedu 3:2 protiv Istre 1961.

Prije nekoliko mjeseci spominjalo se da Leticu želi Real, i to za osam milijuna eura, čak je ta priča izašla i na naslovnici Marce, no kraljevski klub očito nije bio odlučan, kao što je to bio Club Brugge.

Hajduk je tako ostao bez prva dva golmana, jer prije neki dan u CSKA iz Sofije prešao je Dante Stipica. A navodno bi i treći golman Ivo Grbić uskoro mogao put Lokomotive.

Potvrdio je Hajduk danas i jedno pojačanje, na Poljud je iz Sampdorije stigao 21-godišnji Božo Mikulić.

>> Pogledajte: Hrvati zapjevali Hrnićev hit i ostavili Poljake u čudu

Komentara 7

ZI
zizi10
15:27 15.06.2018.

club brugge ? hahaha, pa zar nije u realu, MU, liverpoolu??? hahaha

VR
vrbaZG
15:10 15.06.2018.

Nije u Real za 20 milijuna eura? Nevjerojatno...

OV
Ovozemaljski
16:51 15.06.2018.

Oooo bit će para za petarde, baklje, drogu i alkohol. Sad će imati para i za otići u Rusiju da prekinu utakmicu, joj da zaboravih, u Rusiju ipak neće ići jer znaju da ih tamo čekaju istrenirani ruski huligani koji bi ih polomili u minuti, oni više vole našu policiju koja ima naređenje da se Torcida ne dira jer su to ipak politički glasovi. Ja sam Torcidas bio cijeli svoj život, ali da sam na vlasti riješio bi ih za 5 minuta, svečano bi otvorio Goli otok samo za huligane i dao im mace i čekiće i po ovom zvizdanu bi 15h na dan radili, a tko bi stao samo na minutu dobio bi bičem po glavi, ukoliko nebi imali snage, bacio bi ih u more sa kamenom oko vrata, baš me zanima koliko bi huligana nakon toga ostalo u Hrvatskoj. BBB neću spominjati jer oni više ni ne postoje, Mamić ih je pobijedio i uništio, bio je jači od Torcide i Boysa zajedno, jedan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije