Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOMERCATO

Bokšićev štićenik zabio je Cityu i Borussiji, pet klubova želi ga dovesti na ljeto

Dortmund: Slavlje Hajduka nakon pogotka Mate Antunovića
Goran Stanzl/PIXSELL
17.03.2023.
u 14:24

Ofenzivac bijelih igra u odličnoj formi i sve se na Poljudu nadaju kako će biti glavni napadački adut na final fouru

Mate Antunović postao je pravi hit nakon što se upisao u strijelce protiv europskih velikana Manchester Citya i dortmundske Borussije. Mladi 19-godišnji junior Hajduka privukao je pozornost mnogih klubova prema pisanju specijaliziranog talijanskog portala Tuttomercato, a navodno je pet momčadi zainteresirano za Antunovića. 

Prema njihovim navodima radi se o Udineseu, nizozemskim uglednicima PSV-u i  AZ Alkmaar te Standard Liegeu i Young Boysima. Talijani navode kako je Mate štićenik legendarnog Alena Bokšića, bivši napadač Lazija i Juventusa njegov je nogometni agent koji će ga zasigurno dobro savjetovati u nastavku karijere. 

Antunović dolazi iz Otrić Seoca u Dalmatinskoj zagori, u Hajduk je stigao iz omladinske škole Jadran Luke Ploče. Polovicom prošle sezone izborio se za ozbiljniju minutažu u juniorima Hajduka, ali je zatim ozlijedio koljeno.

Oporavio se od ozljede i igra sjajno, mediji na čizmi ga vide kao najveću prijetnju AC Milanu u polufinalu juniorske Lige prvaka koja je na rasporedu 21. travnja u Nyonu. 

Komentara 1

BL
blekpanther
14:43 17.03.2023.

Udinese, AZAlkmar, Standard i Joung Boys ako je to to onda ostani gdje jesi ili put pod noge i u Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije