Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO CAPAN

VIDEO Kapetan bijelih pjevao u noćnom klubu: 'Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti'

Antiquebar_sushi
17.03.2023.
u 09:15

Mladi nogometaši splitskog prvoligaša zabavljali su se nakon dočeka na Poljudu po povratku iz Dortmunda

Juniori splitskog Hajduka vratili su se u Split nakon što su izborili polufinale Lige prvaka mladih i srušili Borussiju iz Dortmunda. Nakon krasnog navijačkog dočeka na Poljudu, mladići su se odlučili opustiti navečer u noćnom klubu Antique Bar & Sushi, gdje je DJ puštao hajdučke pjesme. Istaknuo se kapetan ove generacije Marko Capan koji se primio i mikrofona. 

Na Instagramu se se pojavile dvije snimke proslave za hajdukovce na kojima uz prskalice pjevaju obradu hita Miše Kovača 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', a onda i nastup kapetana Capana. 

- Pozdrav za sve vas skupa... Ima jedna duga cesta koja vodi sve do raja. To je cesta, cesta mira, cesta mira i ljubavi. Ima jedno obećanje da će Hajduk prvak biti. To je obećanje vjere, ufanja i ljubavi - pjevao je veznjak bijelih, a pratili su ga i okupljeni u spomenutom noćnom klubu. 

Nažalost po Hajduk, zbog čudnog pravila Uefe kapetan Capan neće biti u kadru treneru Marijanu Budimiru u polufinalu 21. travnja protiv talijanskog Milana u Nyonu. Kao kapetan dobio je žuti karton zbog prigovaranja nekolicine igrača nakon što je Borussia dobila penal. To mu je bio akumulirani treći i neće moći pomoći suigračima protiv rossonera. 

Video možete pogledati OVDJE

 

Komentara 3

NO
nogomet90tih
09:41 17.03.2023.

S obzirom da imaš 18 godina i da te čeka 15-tak godina karijere, možda se i dogodi nekakvo čudo pa ti se ispuni obećanje u to razdoblju.

BE
Berri
09:55 17.03.2023.

Sad će krenuti agencije, manageri, prvi profesionalni ugovori i za 6 mjeseci će se narušiti kohezija u momčadi. Mislim da će 3 do 4 igrača iz ove momčadi zaraditi konkretan novac, čak mislim da bi i seniorska momčad hajduka mogla osvojiti naslov prvaka Hrvatske za 3 do 4 godine, ali ne s Lukšom Jakobušićem, Nikoličiusom i Lekom. Trener za mlade igrače je Goran Tomić.

DU
Deleted user
09:22 17.03.2023.

Žao mi je što neće igrati polufinale, ali opravdano je isključen. Pa nije ovo balkanski HNL pa da igraći resgiraju na sudačke odluke kako žele, neka se nauče pravila ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije