Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osoba godine

Bjelica: Nisam dobar skijaš, ali srećom nije bilo padova

30.12.2019.
u 12:08

Dobiti ovu nagradu ispunjava me ponosom – istaknuo je Bjelica koji je na proglašenje došao izravno sa skijanja

Nenad Bjelica, trener Dinama, dobitnik je nagrade za osobu godine. To je prvi put da se ta nagrada dodjeljuje na 68. izboru sportaša Hrvatske u anketi Sportskih novosti.

– Dobiti ovu nagradu ispunjava me ponosom – istaknuo je Bjelica koji je na proglašenje došao izravno sa skijanja.

1/18

– I vraćam se na skijanje. Nije mi problem voziti u jednom smjeru 500 kilometara. Sa mnom je u Zagreb došla supruga, dok su sinovi ostali. Na skijanju ostajemo do subote – rekao je Bjelica.

Kakav ste skijaš?

– Ne baš dobar. Srećom nije bilo padova. Biram manje padine za skijanje. Najblaže – dodao je.

Laureati?

– Svi koji su dobili nagrade su i zaslužili. Evo, i Dinamo je ove godine bio u konkurenciji za momčad godine. Ove godine bila je “stativa”, nadam se da će sljedeće godine biti pogodak – našalio se Bjelica.

Planovi u nastavku sezone?

– Odmor do 7. siječnja, a onda počinju pripreme za drugi dio sezone. Cilj je osvojiti domaći kup i prvenstvo te početi polako pripremati momčadi za sljedeću sezonu Lige prvaka. Plan je prvo ući u skupinu, a onda i dočekati proljeće, ne u Europskoj ligi, već u Ligi prvaka. Ove sezone nismo imali sreće i proljeće na Europi nam je za dlaku izmaklo. Nadam se da ćemo Dinamovu čaroliju sljedeće sezone obavezno gledati u Maksimiru – zaključio je Nenad Bjelica.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na Euru 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije