Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova katastrofa

Bilićev kraj? Brighton u gostima razbio West Ham, gledatelji okrenuli leđa Slavenu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
20.10.2017.
u 22:54

Brighton je skočio na deseto mjesto, ima 11 bodova, dok je Bilićeva momčad 17. sa svega osam bodova iz devet kola.

Slaven Bilić vrlo lako moguće mogao bi završiti svoju karijeru na klupu West Hama nakon još jednog katastrofalnog nastupa. U devetom kolu engleskog prvenstva njegova momčad dočekala je Brighton i izgubila 0:3.

Bila je to prilično blijeda predstava Bilićevih igrača koji su imali posjed lopte i jalovu inicijativu, a gosti su sjajno koristili prostor koji im se otvarao u protunapadima.

Gosti su šokirali Olimpijski stadion već u desetoj minuti kad je Murray zabio za vodstvo. Asistirao mu je sjajni Pascal Groß koji je u tom trenutku imao prste u šest od ukupno sedam Brightonovih golova (dva gola i četiri asistencije). West Ham tada preuzima nekakvu inicijativu, imao je nekoliko poluprilika, a kad se očekivao odlazak na odmor, Izquierdo je napravio sjajan prodor i još jednom zatresao mrežu. Pomogao mu je malo i Hart koji nije najsjajnije reagirao.

Slaven Bilić
1/13

West Ham nikada nije pobijedio kad je na poluvremenu gubio 0:2 pa se od Bilića očekivalo čudo, a ono se nije dogodilo. Štoviše, iako je West Ham i dalje imao loptu u posjedu, gosti su bili opasniji.

Tako je u 72. minuti Murray propustio staviti točku na i, Hart mu je obranio veliku priliku. No, samo tri minute kasnije realizirao je jedanaesterac i zapečatio sudbinu West Hama, jedinog kluba kojem je u Premiershipu zabijao po dva gola na susretu. Prvi put to je učinio 2015. u dresu Crystal Palacea.

A kad je večeras postigao taj gol za 0:3, gledatelji su okrenuli leđa Biliću i masovno krenuli sa stadiona. Samo nekoliko minuta kasnije više od polovice navijača otišlo je sa stadiona. Prilično razočarano.

Brighton je skočio na deseto mjesto, ima 11 bodova, dok je Bilićeva momčad 17. sa svega osam bodova iz devet kola. Ovo im je bio već peti poraz...

Komentara 8

KA
kajinx
02:05 21.10.2017.

Slavene, glavu gore, ti si legenda, nitko ne može osporiti tvoje uspjehe.

PI
pinkec
02:35 21.10.2017.

A Dasović pokušava dekoncentrirati izbornika, bezuspješno! Bravo Daliću siguran sam u Tvoj i naš uspjeh! P.S. Na doticni članak se ne može staviti komentar, pa ga ovdje stavljam!

ER
EroK
02:28 21.10.2017.

Pluvački "novinari" po Slavena i uspješnom hrvatskom sportu, ne prestaju kenjati! Vidi se kako pate, za nečim čega više nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije