Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na rubu otkaza

Navijači brutalno napali Bilića, oglasio se i hrvatski trener

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.10.2017.
u 23:31

- Ovo je bilo jako loše, situacija nije dobra. Ne bježim od odgovornosti, ne želim se skrivati.

Nogometaši West Hama priuštili su večeras još jedno neugodno iznenađenje svojim navijačima. Bilićeva momčad odigrala je katastrofalno i na domaćem terenu izgubila od Brightona 0:3.

Gosti su West Hamu očitali nogometnu lekciju, bili su ubojiti u svakom svom izletu na protivničku polovicu i nemilosrdno tresli mrežu. 

Slaven Bilić tako sada prolazi teške trenutke, na rubu je otkaza, a neke današnje odluke naljutile su navijače. 

Slaven Bilić
1/13

Tako je, primjerice, veznjak Cheikhou Kouyaté nakon prvog gola prebačen u vrh napada, što se ispostavilo kao loša odluka. Ništa West Ham nije dobio time, štoviše, gosti su još jednom zabili do odmora. Kouyaté je na poluvremenu zamijenjen i ušao je Ayew, ali ni to nije dalo rezultata.

Navijači su kasnije na društvenim mrežama napali bivšeg hrvatskog izbornika koji se oglasio na konferenciji.

- Ovo je bilo jako loše, situacija nije dobra. Ne bježim od odgovornosti, ne želim se skrivati. ne znam što bih drugo pametno rekao. Otkaz? Ne znam, uprava kluba će o tome odlučiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 19

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
06:29 21.10.2017.

Bilic ima znanje, za razliku od West Hamovih papaka navijaca. Dovoljno je da jedan mulac proturi laz kako je Bilic poslao Kouyatea u napad pa da se to ponavlja do besvjesti. Gledao sam utakmicu gdje se Kouyate samo jednom nasaoao u sesnaestercu Brightona. Kakve igrace ima jos se West Ham i dobro drzi. "Dildo-brothers" vlasnici mu nisu doveli veznjaka iz Sportinga tako da je to, nakon odlaska Payeta, jedini klub bez nositelja igre u sredini. U svakom slucaju Bilic ce "odtugovati" otkaz (ako ga dobije) sa 2 miliuna funti u djepu, a West Ham ce preseliti dogodine u Championship ligu jer nema tog menagera (osim Bilica) da ih spasi sa sadasnjim kadrom igraca.

IL
ilijan
06:43 21.10.2017.

Bolje da ga ne smjenu jer će doći u Hrvatsku reprezentaciju.

BI
billynik
11:41 21.10.2017.

Ovaj Bilić je najveći srećković na svijetu, svakog drugog bi već smjenili 10 puta, on sa svojim trenerskim znanjem ne može voditi trećeligašku ekipu a ne reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije