Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ODLUKA

Bilbao neće biti domaćin Eura ove godine, ali zato hoće drugi španjolski grad

Copa del Rey - 2020/21 Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao
Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.04.2021.
u 12:42

Prestrogi sanitarni uvjeti koje je baskijski grad nametnuo, natjerali su Uefu da ovaj španjolski grad izbriše s popisa domaćina

Španjolski grad Sevilla bit će domaćin Europskog nogometnog prvenstva (od 11. lipnja do 11. srpnja) nakon što je Bilbao otpao, javlja u petak agencija Reuters pozivajući se na dobro obaviještene izvore.

Uefa nije mogla potvrditi hoće li Sevilla dobiti domaćinstvo, ističući samo da će konačna odluka o tome biti donesena kasnije tijekom dana na sastanku Izvršnog odbora

Bilbao je bio jedan od 12 gradova koje je Uefa odabrala za domaćine utakmica Europskog prvenstva koje se trebalo održati 2020. ali je zbog pandemije pomaknuto na ovo ljeto.

Međutim, prestrogi sanitarni uvjeti koje je baskijski grad nametnuo, natjerali su Uefu da ovaj španjolski grad izbriše s popisa domaćina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije