Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Besek i Ćutuk ništa ne prepuštaju slučaju

Varteks - Zagreb
Marko Jurinec
23.09.2009.
u 09:48

Današnji kup šesnaestine finala odvodi nogometaše Varteksa i Međimurja u goste. Varaždinci putuju u Benkovac na noge domaćem Velebitu, a Čakovčani igraju protiv Vinogradara.

Velebit je nepoznanica
– Male momčadi u kupu traže svoj identitet. To im je prilika da učine nešto veliko. Izbacujući prvoligaša iz daljnjeg natjecanja, dobivaju svoj dio medijskog prostora. To su im dovoljni motivi da na travnjaku izvuku maksimum svojih mogućnosti, a upravo ih to čini vrlo opasnim – kaže trener krojača Dražen Besek.

Strategu Varaždinaca te treneru Međimurja Mariju Ćutuku neće biti nimalo lako doći do pobjede.

– I u toj utakmici, a i u svakoj prvenstvenoj, trebat će odigrati najbolju partiju da se upiše pobjeda i izbori sljedeći krug natjecanja – rekao je Ćutuk.

Iz toga se da naslutiti da će oba prvoligaša iz sjeverozapadne Hrvatske danas istrčati u najjačim sastavima.

– Ništa ne prepuštamo slučaju. Nastupa naša udarna momčad – otkriva Dražen Besek.

I dok Ćutuk o Vinogradaru zna većinu stvari, Beseku je momčad Velebita i dalje velika nepoznanica.

Opet u brzom ritmu

– Znam da su dosta promijenili momčad, drugačija je nego u prošloj sezoni. Imaju čak nekoliko igrača koji se mogu pohvaliti prvoligaškim iskustvom. Ono što je sigurno, da će protiv nas stajati temperamentna momčad, spremna na agresivnu igru, koja im pred domaćom publikom može donijeti i prednost – rekao je Besek.

Čakovčani su posljednjih nekoliko utakmica odigrali u brzom ritmu. Imaju li snage za takvu igru i danas?

– Dobro smo se spremili. Vjerujem kako neće biti problema ponovno biti u odličnom izdanju – odgovorio je trener Dražen Besek.

Oba susreta počinju u 15.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije