Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne skriva sreću

Violeta iz 'Boljeg života' pokazala raskošno uređen stan i progovorila o ljubavi: 'Zauzeta sam i sretna'

Foto: Instagram
1/9
04.01.2022.
u 17:35

Glumica Lidija Vukičević (59) podijelila je snimku raskošno uređenog i okićenog stana na Bežanijskoj Kosi. Praznici ju iznimno vesele, a uvijek se potrudi da njezin dom izgleda poput prave božićne bajke.

Glumica Lidija Vukičević (59) podijelila je snimku raskošno uređenog i okićenog stana na Bežanijskoj Kosi. Praznici ju iznimno vesele, a uvijek se potrudi da njezin dom izgleda poput prave božićne bajke. Ispod  objave nanizali su se brojni komplimenti pratitelja koji su oduševljeni Lidijinim uređenjem. "Sve je prelijepo kao i ti", "Kao u bajci", "Čarolija", "Savršenstvo", "Bajka", samo su neki od komentara.

-Mislim da je bitno da dobra energija bude cijele godine, a ne samo kada su blagdani i nešto se događa, isto tako je i s ljudima. Ako s nekime nisam dobra, ne čestitam mu rođendan, za mene je to pretvaranje. Ove godine uredila sam cijelu kuću i okitila sam božanstvenu jelku do plafona. Radujem se što mi je kuća ovako okićena, uživam u tom blagdanskom ambijentu- ispričala je glumica u razgovoru za Blicpa otkrila kako su joj želje za Novu godinu isključivo zdravlje, a istaknula je i kako bi svi trebali biti 'svoji', a ne se prilagođavati.

Lidija je ispričala i kako se ne boji zaraze koronom, cijepila se i nada se kako će uspjeti izbjeći zarazu. -Putujem po svijetu, idem, vraćam se, nema straha. Najveći problem je strah, no znam za ljude koji su u bolnicama, prepune su. To me brine, empatična sam osoba. Glumica se osvrnula i na privatni život, a mnogi su primijetili kako izgleda bolje nego ikada.

-Zauzeta sam. Jako mi je lijepo, uživam i jako sam sretna- kratko je komentirala, a potom se osvrnula na tajnu dobrog izgleda.

-Glavna tajna mog izgleda je optimizam, zdrav duh i što nikada nisam dozvolila da me slava promijeni, čak ni onda kada sam bila najpoznatija glumica Jugoslavije. Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali uvijek sam ostala ista. Bio je period kada nisam radila i po deset godina, ali nikada se nisam slomila. Jedino što me je slomio bio je gubitak roditelja- objasnila je Lidija koja je nedavno potpisala ugovor za treću sezonu serije 'Igra sudbine'

Inače, Lidija je najpoznatija po ulozi Violete iz serije "Bolji život", a srpska glumica redovito dijeli fotografije iz privatnog života.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
master7
14:48 05.01.2022.

grob

HU
Humbleandhonest
23:07 04.01.2022.

Bila najpoznatija glumica u bivšoj državi? Daj me nemoj...

Avatar Ak47demikV.KuburicSANU
Ak47demikV.KuburicSANU
18:06 04.01.2022.

Lepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije