Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za novu godinu

Novi obrat u vezi s gradonačelnikom Banje Luke i udanom srpskom pjevačicom. Ona tvrdi: Slobodna sam žena, plakala sam

Beograd: Snimanje emisije Grand specijal
Foto: Antonio Ahel
1/8
04.01.2022.
u 14:36

No, ni Tanja ni Draško vezu nisu potvrdili, a ona je sada kazala kako se smatra slobodnom ženom te da je kao takva i proslavila ulazak u novu godinu

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković u centru je medijske pozornosti zadnjih dana zbog svog ljubavnog života. Naime, Draško je navodno imao aferu sa srpskom pjevačicom Tanjom Savić i tu aferu u jednoj televizijskoj emisiji razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić i zbog toga je Stanivukovića odmah ostavila njegova tadašnja djevojka.

No, ni Tanja ni Draško vezu nisu potvrdili, a ona je sada kazala kako sebe smatra slobodnom ženom te da je kao takva i proslavila ulazak u novu godinu.   

– Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželjela muškarčinu pored sebe. Spontano sam se ponašala i nisam imala posebnih želja – kazala je za srpske medije i dodala:

– Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se sjetila kako smo dočekale prošlu godinu u stanu same. Tada djeca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovno smo sada svi zajedno. 
Savić je još uvijek u braku s Dušanom Jovanovićem, ali ne živi s njim posljednjih nekoliko godina.  Obitelj gradonačelnika Stanivukovića, tvrde srpski mediji, bila je šokirana kada je doznala za njegovu aferu s pjevačicom i nije htjela prihvatiti tu vezu. 

– Tanja i Draško vješto su se skrivali, a počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati, ali ona ga je ovo ljeto ostavila kada je doznala da ju je prevario s pjevačicom. Draškova obitelj, koja je imućna, nije uopće znala za njegovu aferu s Tanjom i nisu imali pojma da je ta afera razlog zbog kojeg je Kristina ostavila Draška. Nakon medijskih napisa o njegovoj prevari obitelj je razgovarala s Draškom i jasno su mu dali do znanja kako ne podržavaju tu vezu i smatraju kako Tanja nije osoba koja je idealna za njega. Obitelj mu je naglasila kako Tanja već ima svoju obitelj, supruga Dušana i dvoje djece i zato ne podržavaju njihovu vezu. Naglasili su mu i kako je je na važnoj funkciji i ne smije si dopustiti takve napise u novinama – rekao je Draškov poznanik za srpske medije.  

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 9

TO
tomotomo
14:45 04.01.2022.

Imamo 128 gradova i gradonačelnika, a vi pišete o gradonačelniku BL

ZA
zagabria111
15:49 04.01.2022.

Zanemarite probleme u Hrvatskoj i stvari koje nas čitatelje muče. Dajte nam radije vijesti iz Banjaluke jer to nas jako zanima, a i da nam predsjednik bude zadovoljan

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
16:12 04.01.2022.

Gradonacelnik BL ima izrazito ekstremisticke desnicarske stavove. Ali mi se to ne cini kao nesto problematicno ni Srbima ni nasima. Kako bi samo izgledalo izvjestavanje da imamo mi bar jednoga sa upola njegovih ekstremistickih stavova. Ako bi se izvjestavalo onda samo sa pjenom na ustima. Ovako ljevici ovo... banalnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije