Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan je

Gospodin Savršeni otkriva kako se zaljubio u glazbenicu i priznaje da mu je ovo prva veza nakon četiri godine

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
04.01.2022.
u 16:35

Humor nam je super, kao i ljubavni jezik. Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa, kaže Mijo Matić.

Mijo Matić kojeg smo kao Gospodina Savršenog gledali u drugoj sezoni ovog istoimenog RTL-ovog showa pohvalio se na Instagramu kako je zaljubljen i otkrio je da je u vezi s glazbenicom i influencericom Arianom Piknjač. 

-To mi je prva fotografija s djevojkom i prva veza nakon četiri godine. Počelo je sasvim slučajno. Krajem rujna razmijenili smo nekoliko šaljivih poruka i filozofirali na duhovit način o životu, ljubavi i treningu. Uživo smo se upoznali 25. listopada - ispričao je za RTL kako je počela njihova ljubavna priča. Otkrio je i što ga je privuklo 26-godišnjoj glazbenici koja je na glazbenoj akademiji u Sarajevu završila smjer - flauta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

 

- Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik. Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa. Kao da se znamo cijeli život, a ne da smo proveli nekoliko dana zajedno. To je bio naš početak ukratko - sretno se prisjeća Mijo. Za ovu godinu ima samo jednu želju, a to je da njegova draga počne svirati u Zagrebačkoj filharmoniji i da grade lijepu budućnost zajedno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije