Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vampir

Službeno je! Konačno znamo tko je novi Batman

ned_batman.jpg
Foto: import
1/4
31.05.2019.
u 23:10

Prije nekoliko tjedana se spekuliralo da bi glavni glumac "Sumrak" sage mogao odjenuti plašt i postati najdraži superjunak, a sada je Warner Bros. konačno potvrdio glasine da Robert Pattinson preuzima ulogu Batmana.

Warner Bros. službeno je potvrdio da je novi Batman 33-godišnji Robert Pattinson, zvijezda "Sumrak" sage.

Robert se za ulogu Barmana borio s glumcem Nicholasom Houltom, već viđenim u filmovima X-Men: First Class do poslijednjeg X-Men: Dark Phoenix u ulozi Hanka McCoya, odnosno Zvijeri.

Nakon što su obojica na audicijama pokazali impresivnost nastupa i doživljala uloge, studio je bio na mukama do finalizacije odluke. Na Twitteru je jučer popodne na profilu novinara "The Wrapa" Umberta Gonzaleza bila obavijest da trenutno obojica prolaze testiranje za ulogu.

Podsjetimo, Variety je prije nekoliko tjedana već objavio da je Pattinson u utrci za ulogu te da će pred-produkcijske pripreme početi već ovo ljeto. Film izlazi 25. lipnja, 2021. godine, a redatelj je Matt Reeves.

Ovo su Loto djevojke koje su donosile sreću dobitnicima velikih iznosa!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:37 01.06.2019.

zasto nebi bio srpski premijer Brnabić ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije