Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi odabir?

Ovaj glumac mogao bi zamijeniti Bena Afflecka u ulozi Batmana

Actor Robert Pattinson poses during a photocall at the 62nd Cannes Film Festival May 19, 2009. Twenty films compete for the prestigious Palme d'Or which will be awarded on May 24.   REUTERS/Regis Duvignau  (FRANCE ENTERTAINMENT)
17.05.2019.
u 20:15

Novi film o Batmanu ugledat će svijetlo dana 25. lipnja 2021. godine, a prema pisanjima Varietya, Warner Bros pregovara s Robertom Pattinsonom za glavnu ulogu.

Sljedeći film o Batmanu gledat ćemo tek u lipnju 2021. godine, a kako piše Variety u glavnoj ulozi neće biti Ben Affleck, već  Robertom Pattinsonom s kojim Warner Bros trenutno pregovara.

Pod redateljskom palicom Matta Reevesa u filmu bi Brucea Waynea trebao utjeloviti najpoznatiji vampir Edward Cullen, odnosno 33-godišnji Robert Pattinson. Variety navodi da je on najbolji izbor za ulogu Waynea i očekuje se da će Warner Bros uskoro potvrditi vijest.  Očekuje se da će predprodukcija novog filma o Batmanu krenuti već na ljeto, dok će snimanje početi u studenom. Affleck je od Reevesa preuzeo redateljske dužnosti, a nedavno je na Twitteru izjavio da je 'uzbuđen zbog novog filma i da jedva čeka vidjeti Reevesovu viziju oživljenu na velikom platnu.'

Ukoliko se potvrdi Pattinsonov angažman u filmu, on će postati drugi najmlađi glumac koji je ikada glumio Batmana na velikom platnu. Christian Bale je imao 31 godinu kada je premijerno prikazan "Batman: Početak" 2005. godine.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli tijekom snimanja.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
shooshko.luka
23:25 18.05.2019.

Zakucavanje posljednjeg cavla u batmanov lijes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije