Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBBIE WILLIAMS

Slavnom pjevaču supruga za godišnjicu darovala farmu marihuane

Robbie Williams i Ayda Field
Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell
1/6
25.04.2018.
u 11:39

Robbie ne krije svoju strast prema lakim drogama, iako mu, kako je rekao, zna biti i loše od njih. U jednom intervjuu čak se i pohvalio kako ju je pušio u Buckinghamskoj palači.

Pop-zvijezda Robbie Williams nedavno je proslavio osmu godišnjicu braka, a supruga Ayda Field darovala mu je farmu marihuane! Farma se nalazi u podrumu njihove vile u Los Angelesu, budući da je u Kaliforniji legalizirana u rekreativne svrhe, piše Daily Mail.

Farmu je posjetio i reper  Big Narstie, koji je u razgovoru za The Sun kazao kako je Robbie skromna osoba te da ima predivnu suprugu.

– Bio sam u njihovom podrumu u kojem je farma marihuane. To je sasvim legalno u Kaliforniji - rekao je reper.

Robbie ne krije svoju strast prema lakim drogama, iako mu, kako je rekao, zna biti i loše od njih. U jednom intervjuu čak se i pohvalio kako ju je pušio u Buckinghamskoj palači.

– Kad sam počeo izlaziti u klubove sa 16 godina, svi smo bili na LSD-u. Zatim smo prešli na speed, pa na kokain. Jednom sam probao i heroin - kazao je Robbie i dodao kako je jednom bio "24 sata od smrti", nakon što je uzeo koktel droga. No, sad se, kaže, smirio i jedino što uzima jest marihuana.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
16:47 25.04.2018.

Nasla krpa zakrpu.

BL
bluesbob
13:32 25.04.2018.

Đaba pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije