Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBOLIO BOLEST

Robbie Williams potpuno gol promovira svoju autobiografiju

Robbie Williams
Foto: Instagram
1/9
21.11.2017.
u 08:00

- Uvijek otkrijem previše - napisao je Robbie uz šokirani izraz lica, te tako dodatno nasmijao fanove.

Iako je u rujnu otkazao ostatak europske turneje zbog misteriozne bolesti jedna od najvećih pop zvijezda današnjice Robbie Williams (43) pokazao je na Instagramu da je u dobroj formi. Pjevač je na fotografiji promovirao svoju autobiografiju "Reveal" ("Otkrivanje") potpuno gol, a muškost mu je pokrivala samo njegova knjiga.

 

Always revealing too much 😉

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

- Uvijek otkrijem previše - napisao je Robbie uz šokirani izraz lica, te tako dodatno nasmijao fanove.

- Upravo sam se zamalo ugušila čokoladicom. Stvarno lijepo, a ni knjiga nije loša - napisala je Robbieju jedna obožavateljica. Mnogi su pohvalili i njegove brojne tetovaže, kao što su znak maorskog plemena na lijevom bicepsu i lavlja glava na nadlaktici.

Komentara 1

Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
08:17 21.11.2017.

Katastrova , kaj to muškarac.Baš je ružan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije