Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSPIRIRANA S BEYONCE

Senzacionalna Fergie golišavim fotografijama promovira novi album

Fergie
Foto: Promo
1/8
04.10.2017.
u 09:45

Prije bi napravili jedan video za aktualni singl s albuma, zato što ste ga jedino mogli promovirati na glazbenim kanalima. Danas imate smartphone, tablete i druge uređaje na kojima odmah možete sve vidjeti. Zašto onda to ne iskoristiti, rekla je Fergie

Pjevačica Fergie (42) izgleda zadivljujuće na seriji fotografija kojima najavljuje novi album "Double Dutchess". Drugi solo album nekadašnje pjevačice grupe Black Eyed Peas pojavio se prošlog tjedna, a inspiraciju je našla u Beyonce, koja je od albuma "Lemonade" napravili pravi vizualni spektakl.

– Prije bi napravili jedan video za aktualni singl s albuma, zato što ste ga jedino mogli promovirati na glazbenim kanalima. Danas imate smartphone, tablete i druge uređaje na kojima odmah možete sve vidjeti. Zašto onda to ne iskoristiti – rekla je Fergie za E!
Pjevačica je otkrila i kako je preboljela razvod s glumcem Joshom Duhamelom.

– Osjećam se odlično. Dobar je osjećaj izdahnuti i pružiti ljubav svijetu. Josh i ja smo ostali dobri prijatelji i zajednički ćemo odgajati našeg sina Axla – kazala je Fergie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije