Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROJEKT

Pjevačica Fergie napušta Black Eyed Peas!

Foto: Youtube Screenshot
1/5
02.06.2017.
u 14:02

- Ona trenutno radi na svom novom solo albumu, a mi ćemo obilježiti 20 godina grupe. Idemo dalje s novim projektom Masters Of The Sun - otkrio je will.i.am

Pjevačica Fergie napustit će Black eyed Peas, jednu od najpopularnijih pop grupa oosljednjih 20 godina. Kako je za emiratski magazin Ahlan! objavio will.i.am. u grupi nemaju namjeru naći zamjenu za Fergie, nego je predstavio novi projekt.

- Ona trenutno radi na svom novom solo albumu, a mi ćemo obilježiti 20 godina grupe. Idemo dalje s novim projektom Masters Of The Sun - otkrio je will.i.am i dodao kako će u tom projektu pjevati  Nicole Scherzinger, no još uvijek nije htio otkriti detalje.

- Mi smo na albumima osim Fergie imali niz fantastičnih vokala kao što su Macy Gray, Esthero i Debi Nova. Uvijek ćemo raditi s takvim vokalima - kazao je will.i.am.

 

Komentara 1

DI
Diesel
15:11 02.06.2017.

Ne znam sto bi rekao, ali je ugodno citati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije