Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u Los Angelesu

Riječanka Maja Kereš pleše u novom spotu pjevačice Fergie

Foto: Youtube Screenshot
1/13
07.07.2016.
u 13:15

Prije četiri godine diplomirala je povijest umjetnosti i engleski jezik na Sveučilištu u Rijeci, a prošle godine preselila se u Los Angeles

Atraktivan spot "M.I.L.F." pjevačice Fergie postao je viralan zbog svojih izazovnih scena koje prikazuju slavne majke današnjice koje naglašavaju svoju seksualnost. U spotu glume Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Gemma Ward i Ciara koje se oskudno odjevene polijevaju i mlijekom.

Ali, ono što je privuklo našu pozornost jest Riječanka Maja Kereš koja pleše uz bok poznate Fergie. Maja plesnu karijeru započinje u Rijeci, a bila je i voditeljica plesne grupe Flame, zatim radila u riječkom Studio Centru Ivone Brnelić te u plesnom centru K2K.

Prije četiri godine Maja je diplomirala povijest umjetnosti i engleski jezik na Sveučilištu u Rijeci. Međutim, odlučila je slijediti svoje snove, pa se prošle godine preselila u New York, gdje je potpisala ugovor s jednom od najboljih plesnih agencija u SAD-u. Nakon godinu dana preselila je u Los Angeles, u sjedište zabavne industrije.

U "gradu anđela" bavi se profesionalnim plesom, a upornost i trud omogućili su joj ulogu u novom spotu američke zvijezde. "Ništa nije nemoguće", poručila je zadovoljna Maja na Instagramu. 

 

 

>> Fergie, zvijezda grupe Black Eyed Peas, očekuje dijete

Ključne riječi

Komentara 6

NS
Nuclear_Strike
13:53 07.07.2016.

Sa dvije diplome morala otići van uspjeti kao plesačica. Stvarno uspjeh.

AA
ana.ane24
13:44 07.07.2016.

....tko je mara kereš..???...komu vi dajete značaj....jadna ova Država.....

PR
prarvat
15:40 07.07.2016.

Neka znanstvenica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije