Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svašta je rekao

Prisjetili smo se najzanimljivijih izjava Jovice iz showa 'Ljubav je na selu'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/12
05.06.2018.
u 14:47

Ovu sezonu najviše pažnje privukli su Josip Ćiritović Jovica i njegova odabranica Nikolina.

Jovica i Nikolina i njihova ljubav i zavrzlame u toj ljubavi obilježile su ovu sezonu showa "Ljubav je na selu", a obilježile su show i brojne zanimljive izjave Josipa Ćiritovića. Prisjetili smo se nekih najzanimljivijih.

Za odabranicu svog srca Nikolinu je rekao sljedeće: Nikolina ide k meni zato što je ona meni vizualno sve. Njenu nježnu stranu prepoznao je i opisao ovako: Nikolina je dokazala da nježno drži jarića tako da bi mogla i dijete i trudi se i sve i dobra je majka i sve.

Dok je s djevojkama obilazio muzej u Benkovcu o prozoru na zgradi muzeja rekao je: Ovo su vam pravi starinski prozori, pravili su ih pravi starinski ljudi. Sviđa mi se što je Nikolina oduševljena prozorom.

U masliniku je objašnjavao djevojkama čemu masline služe i koje su masline najbolje za kvalitetno ulje.
- Ti Nikolina znaš kod tebe ima maslina, od maslina se pravi salata, ako ne vjerujete da se od masline radi salata, Masline koje se služe uz meso su masline za jelo. Možete zelene masline brati kao esktra djevičanstveno ulje, ekstra djevičanstveno ulje je zeleno..

Zaljubljeni Jovica rekao je i kako bi za vjenčanje isklesao svoj i Nikolinin kip u kamenu, a zaljubljeno je rekao i ovo:
- Ništa njezino neću odbiti pa makar to bilo i što stari ljudi kažu slatko govno.

Prije nego je zaprosio Nikolinu taj trenutak opisuje ovako: Čim je rekla da i počela tresti trnce rekao sam idemo dalje valjda će prihvatiti.

Ljubav je na selu
1/49

 

 

Komentara 6

MO
matK.O.
15:05 05.06.2018.

kako vas nije sram sprdat čovjeka?

SN
SNV
14:59 05.06.2018.

Jovice ponosu benkovačkih krajišnika. Svaka ti dala vode iz bukovićkog bokala

LU
lukathereem
18:47 05.06.2018.

Radije dajte izjave Hadezeovaca prije izbora ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije