Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitaju se zašto?

Nikolina selfijem izazvala zgražanje: 'Bože me sačuvaj što uradi lijepa žena'

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/5
05.06.2018.
u 08:47

Voditeljica ne skriva da je četiri puta operirala nos, a obožavatelji njen novi izgled uspoređuju s izgledom Michaela Jacksona.

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović nije nikada skrivala da je estetskim operacijama korigirala nos i priznala je da je imala četiri operacije.

– Sve je krenulo kad sam kao djevojčica imala nezgodni lom nosa. Poslije toga mi je nastala kvrga. Kirurg koji me prvi primio nije mi lijepo složio nos, tako da su preostale tri operacije bile sanacije njegova loše obavljenog posla – izjavila je jednom prilikom. 

 

 

Nova fotografija koju je objavila na Instagramu njene obožavatelje je navela na pomisao kako je opet bila kod estetskog kirurga, jer joj lice, nos i usta izgledaju potpuno drukčije, a neki od pratitelja na ovoj društvenoj mreži njen novi izgled usporedili su s izgledom pokojnog Michaela Jacksona. 

– Baš kao Michael Jackson, samo da joj još počnu otpadati dijelovi lica. Ne kužim čemu te operacije, nos užas. Bože me sačuvaj što uradi od onako lijepe žene?!

Na ove komentare odgovorila je Nikolina.

– Zanimljivo... kad nakon nekoliko godina korištenja Instagrama ljudi primijete da imaš nos. Isti onaj u koji su gledali tih nekoliko godina. Meni je dobar, a to se računa – napisala je voditeljica. 

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Komentara 32

SP
sputnik57
09:02 05.06.2018.

Jednom sam imao priliku upoznati Nikolinu Pišek i nisam vidio dosadnije, napornije i zahtjevnije osobe jer je mislila da je najvažnija na svijetu.

AE
Aedes2017
09:33 05.06.2018.

Jadna žena,ima li koga svoga..koji je voli ?

DU
Deleted user
09:16 05.06.2018.

Daš kokoši nešto više para i ... eto ti rezultat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije