Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko veselje

Prebolio tešku bolest pa izbačen iz 'Života na vagi', a sada ponovno postao otac

Foto: RTL
1/3
11.02.2020.
u 17:23

Miro Bajlo je rekao je da je sve prošlo u najboljem redu te da su supruga i beba već kod kuće.

Kandidat treće sezone 'Života na vagi', Miro Bajlo postao je otac treći put. Naime, nakon dvije kćeri na svijet je došao sinčić Borna. 

Miro je za RTL TV kazao kako se rodio prošlu srijedu te da je velik 51 centimetar i težak 3.400 grama. Rekao je da je sve prošlo u najboljem redu te da su supruga i beba već kod kuće.
Inače, popularnom showu "Život na vagi" brojni su kandidati doživjeli zavidne transformacije, no jedna od najinspirativnijih zasigurno je i ona Mire Bajle. Zadranin, 36-godišnjak, u showu je izgubio čak 42 kilograma, a s marljivim radom na sebi nastavio je i nakon ispadanja.

Miro je postao član Triatlon kluba Zadar pa je tako sport postao dio njegova života.

– Trčim, plivam i vozim bicikl, ekipa je super! Ciljeva sam dosta ostvario, ne još sve, ali hoću - kazao je za RTL.hr Bajlo. Priznaje i da je nakon showa dobio nekoliko kilograma, no to ga ne zabrinjava previše jer je, kako kaže, izgradio dosta mišićne mase. Sve to povoljno je utjecalo na njegovo zdravstveno stanje koje je prije showa bilo poprilično narušeno. Bajlo je prije ulaska u show otkrio kako je prebolio plućnu emboliju.
– Zdravstveno stanje je bolje, ali i dalje sam na terapiji, trebam izbjegavati visoke temperature te pazim da treninge odrađujem u ranim jutarnjim satima ili večernjim! Za brod više nisam, liječnici mi ne preporučuju, te čekam promjenu radnog mjesta – otkrio je časnik stroja s dugogodišnjim stažem na brodovima. No, more mu ne nedostaje jer uživa u Zadru sa svojom obitelji, suprugom i dvije kćeri koje su mu najveća motivacija za daljnji rad na sebi.

Podsjetimo, natjecatelj Miro je uz sve nutricionističke opaske, naporne višesatne vježbe „izletio“ iz showa jer se udebljao preko tri i pol kile. Automatski je diskvalificiran jer pravilo kaže da kandidatima koji se udebljaju dvije kile ili više – ne mogu nastaviti s programom. Ovo je prvi takav slučaj u tri sezone koliko se emitira ova emisija.  -Imao sam predosjećaj, znao sam da mi se bliži kraj. Nisam unosio dovoljno hrane, metabolizam nije radio, kazao je Miro, koji nije mogao suspregnuti suze te je komentirao da zna kako će svi oni koji ga poznaju reći da se opet vratio na stare staze. Iznenadilo me ispadanje jer sam se taj tjedan striktno držao prehrane po uputama trenera! Mislim da su me infuzija koju sam taj tjedan dobio te odsutnost s treninga, kako je doktor i sugerirao, potom velika količina vode doveli do plusa na vagi, objasnio je Miro koji je na posljednjem vaganju bio u plusu gotovo četiri kilograma.

-Osjećao sam se radosno i tužno u isto vrijeme. Radosno jer je slijedio susret s mojim najdražima, ženom i djecom, a tužno zato što sam ispao i što nisam sa svojim prijateljem Barom nastavio put do finala!, iskren je bio Miro koji je istaknuo kako su mu Baro, Biba, Petar i trener Mario bili najveća podrška te su ga najviše dizali tijekom života u kući. Miro je u Život na vagi došao sa 151,8 kg, a sada ima 128,1 kg, što znači da je skinuo 23,7 kg. U svom pismu obećanja napisao je da mu je najvažnija odluka bila prijaviti se u show te da želi živjeti kako bi njegova djeca imala zdravog tatu. S druge strane, Miro je posljednjih dana imao trzavica s Ninom, posebno nakon vaganja, a jednom joj je prilikom spomenuo i da gubi premalo kilograma.

No kaže da su on i Nina vrlo brzo izgladili odnose. -Razriješili smo trzavice! O Nini imam dobro mišljenje, ona je možda malo bolje od mene podnosila i doživljavala taj manji gubitak na vagi, zaključuje Miro. Na pitanje kome bi od preostalih natjecatelja u nastavku showa dobro došao kilogram prednosti, Miro detaljno objašnjava:  -Kilogram prednosti osvojio sam samostalno na prvom izazovu uz pomoć prijatelja Bare! I sad bih usput volio razjasniti taj moj nadimak Vođa - nisam bio samoprozvani vođa, nego me crveni tim izabrao za vođu. Nakon toga tako sam se i postavio i ponašao iz razloga da osvojimo što više izazova, a samim time i dulji boravak u kući, što smo i uspjeli! kaže rezolutno. Nedavno su se neki od kandidata koji su ispali iz showa vratili u natjecanje, a Miro priznaje da ga je to iznenadilo. 

- Da, iznenadio me povratak kandidata jer toga dosad nije bilo u 'Životu na vagi'! Posebno sam se obradovao kad sam vidio starog cimera Marka Kregara, ali nakon povratka on nije bio više isti, ne znam zašto", pita se Bajlo naposljetku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije