Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni roditelji

Irena iz 'Života na vagi' objavila fotografiju sa sinom i suprugom: Naša mala bajka

Foto: Instagram
1/6
07.02.2020.
u 15:05

Irena je krajem prosinca rodila sina kojem su ona i suprug dali ime Vigo.

Bivša natjecateljica RTL-ovog showa "Život na vagi" Irena Štetić Andrin krajem prosinca postala je mama. Carskim rezom rodila je sina kojem su ona i suprug dali ime Vigo.

Otkrila je tada Irena kako je maleni bio težak 3860 grama i dugačak 51 centimetar i  da se osjeća dobro. Sada je Irena snimila prve obiteljske fotografije sa suprugom i sinom.

- Mi i naša mala bajka...Vigo, tata i mama, ljubav najveća. - napisala je uz fotografiju Irena. Da će postati mama saznala je na Majčin da prošle godine. Kako su im liječnici rekli da će do začeća teško doći prirodnim putem, Irena i suprug su se pripremali za odlazak na umjetnu oplodnju i vijest o trudnoći ju je ugodno iznenadila. 

 

 

-  Dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova  godina biti dobitna... I je... U ovoj godini se sve promijenilo... Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu,  mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene 'žena, majka, kraljica - poručila je prošle godine svojim pratiteljima na društvenim mrežama. 

Pogledajte što nam je sve gostujući u našem studiju otkrio lovac "Potjere" Dean Kotiga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije