Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Skinula 70 kg! Bivša kandidatkinja ŽNV objavila staru fotku, neprepoznatljiva je

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
28.01.2020.
u 18:45

Početkom prošlog ljeta pohvalila se da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. Iako je od njezina sudjelovanja u showu prošlo godinu dana, Nina i dalje marljivo radi na sebi.

Kandidatkinja treće sezone Života na vagi, Nina Martina Korbar na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je izgledala prije showa i prije svoje transformacije. 

Nina je uz fotke napisala ''Rad na sebi u svakom mogućem obliku''.

U showu je smršavjela 40 kg, a svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojem napretku. Početkom prošlog ljeta pohvalila se da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. Iako je od njezina sudjelovanja u showu prošlo godinu dana, Nina i dalje marljivo radi na sebi.

Tjelovježba je postala sastavni dio njezine svakodnevice, a rezultate marljivog rada na svojoj liniji pokazala je odjenuvši maturalnu haljinu iz 2010. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rad na sebi u svakom mogućem obliku 💛💪🏻🙏🏻 #weightloss #transformation #ninamartinakorbar

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

 

"Da, istina je, skoro dvije mene stanu u moju maturalnu haljinu! Hvala ljudi na golemoj podršci! Ponosna sam na svoj uspjeh, ali i svojih kolega i prijatelja iz showa! Ljudi, prijavite se u Život na vagi i promijenite svoj život na bolje, ali ako se i ne prijavite, ako ste ipak previše sramežljivi ili samozatajni, krenite se boriti i budite presretni i vi!" zaključila je Nina.

 

Komentara 14

ST
Stručnjak
20:27 28.01.2020.

opet ova

MA
marli
21:29 28.01.2020.

Fotke, selfie...čemu ? Što bi rekao Bare..Budi ponosan

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:49 29.01.2020.

Ok, faca...a kaj je s strijama na skembi? Kaj s bedrima? To su problematicne tocke, ne lice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije