Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pjevačica iskreno o traumi zbog koje se samoozljeđivala i sada je na lijekovima

Neuropatska bol kao odgovor na traume dio je mog života godinama. Na lijekovima sam i pod nadzorom liječnika i tako preživljavam - iskrena je bila Lady Gaga.
07. studenoga 2019. u 22:15 1 komentara 4903 prikaza
Lady Gaga
Foto: Profimedia
Pogledajte galeriju 1/6

Pjevačica Lady Gaga u javnosti je u nekoliko navrata govorila o tome kakve je traume doživjela u svojoj tinejdžerskoj dobi, a koje su ostavile trajne posljedice.

sama potvrdila Nije dugo trajalo! Lady Gaga prekinula vezu sa suradnikom

Poznata voditeljica Oprah Winfrey za magazin Elle napravila je intervju s Gagom u kojem su pričale o bolnom i teškom razdoblju kroz koje je prolazila. Već prije govorila je o tome kako je u dobi od 19 godina bila silovana, a sada je Oprah ispričala kako ima PTSP i trpi kroničnu bol.

- Neuropatska bol kao odgovor na traume dio je mog života godinama. Na lijekovima sam i pod nadzorom liječnika i tako preživljavam - iskrena je bila Lady Gaga. Dok je bila tinejdžerica bila je sklona samoozljeđivanju.

Lady Gaga astro analiza Droga, depresija i izolacija su iza nje! Pjevačica sada pažnju privlači burnim ljubavnim životom

-To je bio jedan od načina da svratim pažnju na sebe i da ljudima pokažem u kolikoj sam boli, jer im to nisam znala reći  - rekla je pjevačica. O ovoj temi često govori, veli, kako bi i druge potakla da brinu o svom mentalnom zdravlju i da pričaju o problemima koji ih muče, a tu posebno misli na mlade koji su prolazili kroz slične traume kao ona. 

nije ga skrivala Lady Gaga viđena s novim dečkom? Reagirala i njegova bivša supruga!

- Nekad sam mislila da nema povratka nakon traume. Bila sam u fizičkoj, mentalnoj i emotivnoj boli. Lijekovi radi, ali trebate terapiju jer jedan dio morate sami napraviti - poručila je pjevačica. 

Franka Batelić
tužna vijest
Velika tuga u obitelji Franke Batelić: 'Otišla je sama, iznenada,u tišini...'
Aquaestil
PROMO
Preživjeli smo sve krize, stvorili međunarodni brend i proširili posao, a sada otvaramo nova radna mjesta