Naslovnica Showbiz Zvijezde

Neda iznenađena: Rekla sam sestri da je častim WC-om, a onda sam požalila

'Žalosti me što neki koriste sezonu kako bi zaradili ni na čemu', rekla je Neda
13. kolovoza 2017. u 11:28 42 komentara 30848 prikaza
Neda Parmać
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pjevačica Neda Parmać zbog posla putuje duž naše obale. Kako je često na cesti, svako malo mora stati na toalet. Na putu za Istru stala je da obavi svoje potrebe u WC-u uz cestu. Nakon toga dočekalo ju je neugodno iznenađenje - račun za korištenje toaleta od 10 kuna.

Realno ili ne? Naručili dva soka u kafiću u Zadru pa se čudili iznosu računa

– Odlazak na WC stajao me je 10 kuna. Iskreno, bila sam u šoku. Često se korištenje WC-a naplaćuje, no uglavnom to bude dvije kune. Deset kuna je uistinu puno. Žalosti me što neki koriste sezonu kako bi zaradili ni na čemu. Baš sam prije odlaska na WC rekla sestri da je častim WC-om, a onda sam požalila – kazala je pjevačica za Dnevnik.hr.

Ne razumije kako korištenje WC-a može stajati toliko, ako i po europskim autocestama ono uglavnom stoji 50 centi, odnosno manje od 4 kune.

No drugo iskustvo, ovaj put ugodno, Neda je doživjela u jednom restoranu u Selcu kod Crikvenice. Tamo je, kaže, večera za četiri osobe stajala 416 kuna, i kaže, najeli su se "k'o vukovi".

Georgine Jarvis Razočarana turistica Naručila specijalitet restorana pa dobila rajčicu i luk i sve platila 65 kn! KAKVA RAČUNICA Naručili su "all-inclusive" ljetovanje pa mislili da je sve besplatno na cijelom otoku plaža Nasjelo više od 40 Slovenaca Policija traga za prevarantom koji je 'iznajmljivao' apartmane u Hrvatskoj
  • sasavt:

    e moj večernji šund teški postali !

  • rojnik:

    A je našla čime če počastit.

  • Makava:

    Na autoputu u Austriji prije mjesec dana platio 1 euro za odlazak na wc