Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realno ili ne?

Naručili dva soka u kafiću u Zadru pa se čudili iznosu računa

Foto: Facebook screenshot
15.06.2017.
u 16:37

Slika računa objavljena je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljen je račun koji je jedan gost u Zadru dobio za naručene dvije cijeđene naranče.

Račun za ova dva soka od naranče platio je pedeset kuna i očito ostao u čudu zbog iznosa koji je dobio. Njegovo čuđenje iznenadilo je ostale korisnike ove stranice i objasnili su mu kako je ovakva cijena poprilično realna i savjetovali su gostu da drugi put pogleda cjenik pa odluči želi li platiti tu cijenu. 

 

 

 

Komentara 147

MA
Majur
17:42 15.06.2017.

Vlasnik kafića može staviti i cijenu da sok od Narandže 100kn košta.....tko sjedne,naruči,ne pogleda cjenovnik je sam kriv kad mu račun dođe....on te hoće oderati,a ti možeš lijepo negdje drugdje pristojnu cijenu platiti...samo treba guzu dignuti i otići.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:40 15.06.2017.

Prije 3 dana na autocesti u njemačkoj sam platio 2 pecena jajeta i jednu kobasicicu sa odvratnom kavom 12 eura. Kava iz automata je 2 eura s pogledom na wc. Jel me netko tjerao da tu kupujem?

ČA
čarapan
18:05 15.06.2017.

Prosle godine setam Rovinjom od trznice gore prema ckvi i zastanem pored jednog restorana na malom trgu i bacim informativno pogled na cene uz komentar sa suprugom na Srpskom jeziku i srecom nas konobar razumeo posto je stajao pored ulazaa i brat mi kaze drugar prosetaj do vrha i spusti se paralelnom ulicom na dole tu je jos jedan naš restoran skoro duplo jeftinije ovo mesto ovde je za šišanje ovaca...i imao je pravo a i anbijen je 100 puta bolji a i puno mestana ispred svojih ulaza bas onako autenticno.Turizam u principu i postoji da se uzima brza lova a i toliko lokala ima da si mozeš birati.Sedne čovek na Stradunu i hoc eepreso za 1-1,5 € pa nema burazeru Selife ćeš praviti iz nekog tebi pristupacnijeg lokala.Pozdrav za celo primorje bogom dato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije