Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Instagramu

Mirnu Zidarić šokirao iznos duga za vikendicu: "Nek' su mi sve objasnili, nema labavo"

Mirna Zidarić
Foto: Instagram
1/9
25.02.2022.
u 16:30

Novinarka sportske redakcije HRT-a Mirna Zidarić na Instagramu je s pratiteljima podijelila račun s iznosom dugovanja za svoju vikendicu u Primoštenu na kojem je vidljivo da je ostala dužna šest lipa.

Novinarka sportske redakcije HRT-a Mirna Zidarić na Instagramu je s pratiteljima podijelila račun s iznosom dugovanja za svoju vikendicu u Primoštenu na kojem je vidljivo da je ostala dužna šest lipa.

Kako je vidljivo na računu, radi se o naknadi za vodu uz objašnjenje kako je došlo du duga, a priložena je i uplatnica kojom može platiti dugovanje,

-Nek' su mi sve objasnili, nema labavo- napisala je novinarka uz fotografiju koju je podijelila na svom Instagram storyju. Zaokružila je dugovanje, a dodala je i GIF kojim je naglasila čuđenje i kako se osjeća. Mirna inače na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života pa je tako progovorila o problemima koji muče brojne žene.

Foto: Instagram

''Kad imaš 50, najlakše je skinut’ se gol i svi će pričati o tebi, ali ne i o onome čime se baviš, iako to možda čak i dobro radiš... ali to je već toliko boring, pune su automehaničarske radionice takvih, k tome i još̌ mnogo mlađih pa hajdemo dalje... Malo je skuplje i bolnije upucati filere, botokse i pribjeći magičnim čudima estetske kirurgije i opet će svi pričati o tebi, ne zato što si predivna i možebitno dobro radiš svoj posao, već jer od skamenjenog čela pa prema dolje baš svaki kompleks biva vidljiv iako ti je doktor kazao da će splasnuti, no kad splasne, opet si kod njega jer nema nazad draga, a još̌ ako si glumica s A liste pisat će se kolumne, užarit će se tipkovnice, bogobojazna sljedba obračunavat će se s kritičarima epohalnim argumentima – pa i vi ste prije 30 godina izgledali drugkčije. No s*** Sherlock''.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat



 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
ante555
20:30 25.02.2022.

Kad se pojavi prebacim kanal

RB
Rastu Brojke
16:40 25.02.2022.

Birokratski bezlični stroj mrvi sve pred sobom. Birokrati uopće ne mogu pojmiti da postoje besmisleni iznosi čija obrada stoji višestruko više od koristi. To je otprilike kao da od nekog zatražiš da si pokrene mišiće nosa i uha tako da se dotaknu. Nemoguća misija. Vjerojatno bi te poslali na psihijatriju da dođeš i pokušaš im objasniti besmisao slanja uplatnice za 0.06 kn. Ili ono kad šalju uplatnice na 0,00kn. Jer takvi su propisi. Mozak im ne može obraditi ideju da je besmisleno slati uplatnici niti na 0.06 ili na 0.00 kn. Zablokiraju, mozak im se pregrije i prestane raditi.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:11 27.02.2022.

Evo, kaj rec nego da me drugi dio clanka vise nego ugodno iznenadio i cestitam gdji. Mirni na vrlo sazetom a opet toliko realnim pogledom na probleme prvenstveno zena ali od nedavno i muskaraca. A to bi trebala u lice reci mnogim kolegicama koje u clancima o 50+ godina starim godpodjama pisu nebulozu "izgleda bolje nego ikad". A dug od 6 lipa bolje je odmah platiti jer firme nisu duzne niti ponovo vas obavjestavati o istome niti ga automatski naplatiti na slijedecem racunu pa se mnogi nadju zacudjeni kad za 20 godina bivaju tuzeni za apsurdno visoke iznose. Nazalost zakon to omogucuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije