Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Mijo Matić otkrio velike novosti na ljubavnom planu: 'Nisam znao da će se to tako odviti'

Mijo Matić
Foto: Instagram
1/8
27.11.2022.
u 21:00

Par se upoznao na društvenim mrežama, a nakon perioda intenzivnog dopisivanja, 'Savršeni' ju je odlučio posjetiti u njezinom gradu u Sarajevu i tako je druženje preraslo u ljubav.

Gospodin Savršeni iz druge sezone showa, Mijo Matić (30) otkrio je jednu sretnu vijest. Naime, nakon vremena provedenog u vezi na daljinu, sada je sretan jer se njegova djevojka, flaustica i influencerica Ariana Piknjač doselila u Zagreb. Napokon žive zajedno, a za RTL je progovorio o braku, djeci te ostalim dosad nepoznatim detaljima iz svoga života.

- Više smo od godinu dana zajedno. Vrijeme leti, ne mogu vjerovati. Baš mi je to iznenađujuće. Na ljubavnom planu mi je sve 'wow'. Nisam znao da će se to tako odviti. Došao sam u Sarajevo, tamo smo se upoznali i zaključili da nema smisla čekati. Veza na daljinu, oboje smo smatrali da nema smisla. Ona je došla, dobila je ovdje posao u Glazbenoj školi i ostala je u Zagrebu - rekao je i dodao da su se brzo odlučili na veliki korak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

- Krenuli smo zajedno živjeti, to mi je sada prvi put da živim s djevojkom jer sam dosad imao cimere, živio sam po studentskim domovima, u raznim gradovima - rekao je Mijo. O djeci i braku još ne razmišljaju. 

Par se upoznao na društvenim mrežama, a nakon perioda intenzivnog dopisivanja, 'Savršeni' ju je odlučio posjetiti u njezinom gradu u Sarajevu.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije