Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne izgleda dobro

Holivudska glumica ozlijeđena u Zagrebu, pratitelje zabrinula masnicama i porezotinom na licu

Foto: Instagram
1/5
27.11.2022.
u 11:34

S obzirom na to da je riječ o akcijskom filmu neke scene znaju biti poprilično brutalne, a to potvrđuju i ozlijede koje je Kate Beckinsale zaradila tijekom snimanja filma 'Canary Black' u Zagrebu.

Slavna holivudska glumica Kate Beckinsale (49) već mjesec dana boravi u Hrvatskoj zbog snimanja akcijskog filma 'Canary Black' koji se snima u našoj metropoli. Kate u filmu igra glavnu ulogu,  CIA agenticu Avery Graves, kojoj su teroristi oteli supruga te ju ucjenjuju da izda vlastitu zemlju.

S obzirom na to da je riječ o akcijskom filmu neke scene znaju biti poprilično brutalne, a to potvrđuju i ozlijede koje je Kate zaradila tijekom snimanja u Zagrebu.

Foto: Instagram
Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se jasno vide masnice na ruci, ogrebotina na licu te jako crvenilo i otečeni mali prst na desnoj ruci. 

Foto: Instagram
Na jednoj od objavljenih fotografija Kate  u svojoj hotelskoj sobi pozira u kaskaderskom prsluku koji ju štiti od ozbiljnijih ozljeda.

Beckinsale je publici poznata po ulogama u filmovima Underworld i Jolt, a u vodećoj ulozi joj se pridružuje kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala Anatomija jednog skandala i Obi-Wan Kenobi.

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kino hitova 96 sati i Pepermint, dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. U filmu jednu od uloga igra i naša mlada glumica Romina Tonković koja tumači lik hakerice Sorine, najbolje prijateljice Avery Graves koju igra Kate Beckinsale.

Snimanje filma u glavnom gradu Hrvatske počelo je u listopadu, a ranije je najavljeno kako će trajati oko 50 dana. Riječ je o najvećem filmskom projekt koji se ikad snimao u Hrvatskoj. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma, sudarili se tramvaj i automobil

Komentara 2

LI
liliZG
17:17 27.11.2022.

nagrada za šminkericu

X2
X2Dk1o0M
12:11 27.11.2022.

Pa valjda nećete misliti da je sve to istina. Šminka i flasteri čeovjeka učine i mrtvim. Na filmu. Ili vjerujete u fotografije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije