Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutješna dizajnerica

Matija Vuica svom Jurici posvetila dirljivu objavu: 'Cijeli život u jednu suzu stane'

Zagreb: Matija Vuica prošetala centrom grada
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/19
11.01.2024.
u 16:00

Ispod najnovije Matijine objave među prvima se javila Sandra Perković te Minea, Ana Gruica Uglešić, Iris Pinjuh

Početkom Nove godine, točnije 5. siječnja u 15 sati održana je komemoracija za pokojnog glazbenika Juricu Popovića u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Shrvanu Matiju Vuicu tada su brojni tješili, a ona od odlaska svoje ljubavi na društvenim mrežama često objavljuje njegove pjesme ili fotografije u znak sjećanja. 

Sada je objavila pjesmu "Cijeli život u jednu suzu stane" uz kompilaciju snimki s njegovih spotova i fotografija, a u jednom od spotova se i ona pojavila. "Cijeli život u jednu suzu stane / iza sebe vidim samo polomljene grane / cijeli život tu jednu suzu stane / u tišini zbrajam te potrošene dane", napisala je Matija uz video Juričine pjesme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Ispod najnovije Matijine objave među prvima se javila Sandra Perković te MineaAna Gruica UglešićIris Pinjuh.

Podsjetimo, na komemoraciju je prva stigla njegova voljena emotivna partnerica i poznata domaća dizajnerica Matija Vuica koja je i nakon iznenadne smrti Jurice još uvijek neutješna zbog njegova odlaska. Osim nje i članova obitelji, na komemoraciju su došli i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin koja je po izrazu lica bila iznimno tužna, velika Matijina podrška glazbenica Alka Vuica koja ju je sve vrijeme držala za ruku i bila joj oslonac, glumica Zrinka Cvitešić i njezin emotivni partner, bivši nogometaš Niko Kranjčar, glazbenik Mladen Bodalec, Iva Todorić, glazbenik Boris Novković, atletičarka Sandra Perković, nogometaš Bruno Petković, pjevačica Severina VučkovićSanja Doležal, glumica Anja Šovagović DespotBranko Strupar, glumac Vedran Mlikota koji je održao govor i mnogi drugi.

VEZANI ČLANCI

Dana 30. prosinca u 15 sati na gradskom groblju sv. Ivana u Metkoviću ispraćen je na vječni počinak glazbenik Jurica Popović. Iza sebe je ostavio neutješnu životnu partnericu i dizajnericu Matiju Vuicu, koja je shrvana zbog njegova odlaska. Na sprovod voljenog glazbenika došli su obitelj, prijatelji i poznanici. Dizajnerica i bivša pjevačica Matija Vuica odjenula je crni kaput, crnu zimsku kapu te je u povorci do groba svog voljenog Jurice nosila njegovu sliku u zagrljaju.

Poznati glazbenik i životni partner dizajnerice i glazbenice Matije Vuice glazbom se profesionalno bavio od 1981. godine. Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica Matija Vuica shrvana je odlaskom svoje ljubavi koja je trajala više od 45 godina. A svoju ljubav uspješno su spajali i s modnim i glazbenim stvaralaštvom.

VIDEO Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije