Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMO ZA TAJ OSJEĆAJ'

Mile Kekin na rođendan objavljuje live singl i započinje turneju

Zagreb: Glazbenik Mile Kekin
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
11.01.2024.
u 14:44

Album će biti objavljen 30. siječnja na svim streaming servisima, ali i kao koncertni nastup na YouTubeu. Aktualni Kekinov album "Nježno đonom“ predstavljen s novim bendom na koncertu u Vintageu naveliko hvali publika i kritika koja ga je uvrstila u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023., a sam ističe koncert kao jedan od najboljih u karijeri od 36 godina

Na svoj 53. rođendan kantautor, ali i vrsni pripovjedač, Mile Kekin objavljuje prvi live spot za moderni rock klasik „Samo za taj osjećaj“, snimljen na koncertu u Vintage Industrial Baru krajem 2023. godine.

Uvertira je to u „Soundtrack za život - Live At Vintage“, koncertni  album i istoimenu turneju. Album će biti objavljen 30. siječnja na svim streaming servisima, ali i kao koncertni nastup na YouTubeu. Aktualni Kekinov album "Nježno đonom“ predstavljen s novim bendom na koncertu u Vintageu naveliko hvali publika i kritika koja ga je uvrstila u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023., a sam ističe koncert kao jedan od najboljih u karijeri od 36 godina.

Fenomenalnom svirkom u krcatom Vintageu, Mile je s bendom publici dao i zadnji atom snage i tu se večer sve savršeno uklopilo i poklopilo, a kakav je to bio osjećaj, pogledajte u spotu za pjesmu "Samo za taj osjećaj“ – Live at Vintage:

 "Samo za taj osjećaj“ je pjesma koja je nastala prije više od dvadeset godina i nalazi se na kultnom albumu Hladnog piva „Šamar“, a Mile se poetski prisjeća nastanka pjesme: „Bilo je to prije više od dvadeset godina kad sam se jednog jutra probudio star k'o Biblija. Danas se naravno pitam, koji mi je bio vrag ?

VEZANI ČLANCI: 

Kako to obično biva kod mene, odmah sam  krenuo  pisati pjesmu o tom osjećaju, kad sam još bio mlad,  čupav i bezbrižan. Trebao mi tada netko reći da ne budem patetičan. Srećom nije jer inače nikad ne bih napisao 'Samo za taj osjećaj'. Kako je to pjesma o - da oprostite  godinama, a kako danas baš punim još jednu, odlučio sam da mi bude prvi singl koji najavljuje koncertni album 'Live at Vintage'.“

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije