Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretni glazbenik

Matija Cvek jedva čeka dolazak prinove: 'To je stvarno veliki izazov i nešto novo'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/14
22.01.2024.
u 19:00

Na pitanje kako se Miriam nosi sa svom ovom pažnjom oko njega, rekao je da ona sve razumije.

Glazbenik Matija Cvek (31) svoju privatnost voli držati podalje od očiju javnosti, zbog čega je sve iznenadila vijest da će uskoro postati otac. Naime, on i partnerica Miriam Cikron krajem veljače postat će roditelji, a tu vijest otkrio je pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. Podijelio je tada fotografiju na kojoj čita knjigu "Trudnoća“, a u opis je dodao "Za glupane“.

Nakon toga nije puno pričao o nadolazećoj prinovi, no o tome je sada progovorio za IN magazin. 

''Termin je kraj drugog mjeseca, jako se veselimo, ja se jako veselim. To je stvarno veliki izazov i nešto novo i mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako jako važno i da sve što ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno'', rekao je i dodao da želi biti maksimalno involviran zbog čega će morati malo reducirati posao. 

VEZANI ČLANCI

A na pitanje kako se Miriam nosi sa svom ovom pažnjom oko njega, rekao je da ona sve razumije. 

''Ona je jednostavno, jednostavna. Super je, sve razumije i.. a što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe'', ispričao je. 

Dan zaljubljenih provest će ipak na velikom koncertu na splitskim Gripama, a nakon toga očekuje ga zagrebačka Tvornica, gdje nastupa 3 dana.

O lijepoj plavuši zna se samo da je završila Prehrambeno-tehnološki fakultet, a s Majom Horvat je koautorica naslovnice za aktualni Cvekov album "Vile se ovdje igraju". 

Nakon ovog albuma Cvek je objavio i duet "Pola sunca" s Marijom Šerifović, koji je ubrzo postao veliki hit. 

- Nekom dušo duša uzalud. Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova - napisao je Matija na Instagramu.

VIDEO Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije