Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Mate zadovoljan: Ovo je možda najbolje jelo sezone

Foto: RTL
1/9
28.02.2018.
u 22:06

Žiri je bio jako zadovoljan jelom koje su pripremile Loreta i Ivana.

Visoke ocjene dale su im vjetar u leđa i povećale želju za natjecanjem i osvajanjem glavne nagrade u showu "Tri,dva, jedan - kuhaj!". Moto Lorete i Ivane je „kolo sreće se okreće“, a u srijedu navečer žiri je okrenuo tri devetke za simpatične Zadranke i njihova juneća rebra u tzatziki umaku.

„Ovo jelo je možda najbolje jelo ove sezone“, zadovoljno je izjavio Mate Janković nakon što je zajedno s kolegama u tišini "potamanio" sve što je bilo servirano na tanjuru. „Izvrsno, stvarno izvrsno!“, pohvalila ih je kratko i jasno Mateja Domitrović Sabo, a Tomislav Špiček izjavio je kako bi dao ruku za ovako dobar komad mesa. Zbog toga su cure zaslužile najviše ocjene u danu, ukupno čak 27 bodova!

„Mi se samo trebamo malo uhodati, udomaćiti u studiju i s ekipom i onda mi možemo kuhati“, zaključile su Loreta i Ivana s osmjehom na licu zbog današnjeg uspjeha. Osim njih, pohvale za dobra jela dobili su Nikolina i Otto za potrbušinu s mahunama te Martina i Ante za vratinu u umaku s njokima. I dok se na vrhu bodovne ljestvice kandidati smiješe i vesele, isto se ne može reći za one smještene na dnu ljestvice. Jolanka i Anamarija podbacile su i s prezentacijom i s pripremom junećih prsa na lešo sa salatom.

„Problem dolazi kada dođemo do mesa, meso vam izgleda kao da smo ispilili drvo i servirali ga“, potužio se Mate s kojim se složio i ostatak žirija te su njihovo jelo ocijenili s tri šestice. Isti broj bodova dobile su Ružica i Barica, koje se nisu proslavile s junećim butom i prokulicama, ali su zato pripremile odličnu repu za Špičeka. Nažalost, žiri je morao ocijeniti oba jela pa su tako zbog, kako Janković kaže, nejestivog mesa, zaradile niskih 18 bodova.

Hoće li se kolo sreće sutra okrenuti pa će se bodovi kandidata vrtoglavo promijeniti ili će sreća i dalje biti naklonjena istim kandidatima, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" 1. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Komentara 1

AR
Artukovic
08:23 01.03.2018.

Mislim da bi kandidati,ili natjecatelji trebali kuhati isto jelo.Ovako sigurno da su rebrica bolja od graha.Nemozes znati ko je bolje kuhao, ako nekusas isto jelo pripremljeno od dva kuhara.Uostalom za ovakav shov bi trebala neka audicija.Nwvjerojatno je da netko dode kuhat u emisiju a nezna nasjeckati luk.Pa sta taj moze skuhati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije