Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik 'The Voicea'

Martin Kosovec: Plasman je samo brojka a prijateljstva stečena kroz ovih pet mjeseci su za mene pobjeda

Foto: HRT
1/8
28.01.2024.
u 14:20

On je u sinoć održanom finalu četvrte sezone od publike dobio 88 504 glasa i time je zauzeo prvo mjesto, drugo je mjesto pripalo Ani Širić,  dok su treće i četvrto mjesto zauzeli Luka Novokmet i Jakov Peruško Rihtar.

Nakon velike pobjedničke večeri koja je bila ispunjena uzbuđenjem i srećom 18-godišnji pobjednik showa "The Voice Hrvatska" Martin Kosovec uputio je zahvalu svima te je na društvenim mrežama napisao:  Ovo nije moja pobjeda, ovo je pobjeda svih ovih ljudi, pobjeda muzike i ljubavi, jer plasman je samo brojka a prijateljstva stečena kroz ovih 5 mjeseci su za mene pobjeda.......Živjeli.

On je u sinoć održanom finalu četvrte sezone od publike dobio 88 504 glasa i time je zauzeo prvo mjesto, drugo je mjesto pripalo Ani Širić,  dok su treće i četvrto mjesto zauzeli Luka Novokmet i Jakov Peruško Rihtar.  S puno ponosa o Martinu je prije samog finala pisala i njegova mentorica Vanna.

VEZANI ČLANCI

- Znate za onu …”Ako sam ikad vidio dalje od ostalih, to je bilo zato jer sam stajao na ramenima divova”. Obično se koristi kod dostignuća znanstvenika, vizionara i nije namijenjeno za glazbeni svijet, ali zašto ne! Jer Martin zna tko su glazbeni divovi, poštuje je ih i “sprijateljio” se s njima, a to nije nimalo lako. Pa evo, i večeras, u finalu The Voicea Hrvatska će svojom izvedbom pokušati dotaći još jednog našeg glazbenog diva. I zato mu od sveg srca želim da vidi dalje od ostalih, gdje god ga stav prema glazbi i silan talent vode, i da - to ne može biti pogled unatrag (gdje ga mnogi šalju), nego samo naprijed! Jer kuda nego naprijed može letjeti netko od 18 godina! Mi u našem timu će mu uvijek biti tu i paziti da ne padne na tom letu, kao uostalom i svi koji su ga u proteklih nekoliko mjeseci upoznali. - poručila mu je Vanna uoči finala.

U završnoj emisiji showa Martin je otpjevao pjesmu "My way" Franka Sinatre s kojom se predstavio na audiciji te pjesmu "Sjaj u tami" grupe Dorian Gray. Pobjeda mu je osigurala ugovor s diskografskom kućom Universal Music Group, koju u Hrvatskoj predstavlja Universal Music Hrvatska i  i nagradu za glazbeno usavršavanje u vrijednosti od 25.000 eura, koju osigurava HRT. 

VIDEO Iskrena Franka Batelić: Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! Više ne upadam u te zamke!

 

Komentara 2

BP
Besposlen pop
16:53 28.01.2024.

Dino je ispao glup

Avatar IvanR
IvanR
15:49 28.01.2024.

Tko to gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije