Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA PJEVAČICA

Lana Jurčević: 'Sutra da trebam čistiti ulicu, ja bih čistila'

Lana Jurčević
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/4
19.12.2019.
u 14:32

Pjevačica je rekla kako je prve honorare zaradila prodavajući cvijeće i konobareći. Kazala je kako je naučena da je nijednog posla ne treba biti sram.

Lana Jurčević nedavno je izazvala pozornost javnosti, kada se na predstavljanju  svoje linije kozmetike pojavila se u posve drugačijem izdanju, u kućnom ogrtaču i kosom ispod ručnika.

- Devedeset posto mog slobodnog vremena ja ovako izgledam po kući. Ne skidam se iz bademantila, a nekako je i prigoda ovakva. Rekla sam, ajde jednom u životu da ne moram razmišljati o stajlingu, idem se obući točno onako kako bih ja htjela i kako se najbolje osjećam - kazala je Lana za In Magazin. 

Pjevačica je rekla kako je prve honorare zaradila prodavajući cvijeće i konobareći. Kazala je kako je naučena da je nijednog posla ne treba biti sram.

- Nema tog što ja ne bih sutra radila. Znaš, ja sam pjevačica, sad netko misli da imam neki ego. Ne, boli me briga, da sutra trebam čistiti ulicu, ja bih čistila bez apsolutnog srama jer ne vidim što tu ima biti sramotno, to je samo odlika vrijednog čovjeka - kaže Lana kojoj je najveća podrška dečko Filip.

- Mi radimo zajedno, tako da sve i da se želimo izbjeći ne možemo tako da ugodno s korisnim - rekla je pjevačica

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZE
Zelen
15:15 19.12.2019.

Trebam čistačicu dobro plaćam

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:42 19.12.2019.

Ha, ha, ha, dobro ste me nasmijali! Nekim ljudima je fakat pametnije da šute... ženo...ne pričaj, ne pjevaj.... lijepa si, i.to je to! Ne pretjeruj!

GA
GandalfovBrat
15:41 19.12.2019.

ne stidi se ona ni najstarijeg zanata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije