Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEVJERICI

Hana optužila natjecateljicu Zadruge za krađu haljine: 'Ukrale su mi jako puno stvari, ali još i ovo...'

Hana Rodić progovorila o krađi u Zadrugi
Foto: Instagram
1/9
20.11.2020.
u 13:49

Jedna od naših najpoznatijih reality zvijezda Hana Rodić provela je neko vrijeme u kontroverznom srpskom realityju "Zadruga".

Pojavljivanje u srpskom kontroverznom reality showu "Zadruga" ostavit će joj gorki okus u ustima. Naime, Zagrepčanka Hana Rodić, jedna od najpoznatijih reality zvijezda Hrvatske, tamo je provela samo dva tjedna, a na svojim društvenim mrežama tvrdi kako su je natjecateljice emisije – pokrale!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Rialda, dobro ti stoji moja haljina. Ukrale su mi jako puno stvari, ali još da ih nose po kući mi je apsolutni hit!" napisala je Hana u Instagram priči i priložila sliku natjecateljice Rialde Karahasanović koja nosi haljinu o kojoj je riječ.

"Iz 'Zadruge' sam se vratila s jednim koferom manje. Sve zvijezde. Nema šta", poručila je ironično Rodić u još jednoj Instagram priči.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Hana se tamo zadržala tek dva tjedna, a nakon što je napustila Zadrugu, svojim se obožavateljima javila na Instagramu i otkrila zbog čega je napustila show, ali i zašto Goran Jurenec nije s njom ušao u reality. "Baš se veselim da se vidim s dragim. To je bio i moj razlog izlaska. Sad čekam let koji je u četvrtak. Gogi čeka da dođem, falimo si jako, jako. Goran i ja se uskoro selimo u London i baš se veselim tome", rekla je Hana u videu.

Hana Rodić progovorila o krađi u Zadrugi
1/8

"Trenutačno sam u Beogradu, nije bilo direktnih letova. Goran u Zadrugu nije ušao jer je dobio posao. Bio mi je velika podrška, jako je ponosan na moj nastup u Zadruzi", dodala je Zagrepčanka kojoj nije žao što je napustila Zadrugu jer je "čekaju neke veće i bolje stvari".

Inače, prije ulaska na imanje Hana je gostovala u studiju gdje je rekla kako njezini prijatelji, pa čak ni roditelji nemaju pojma da će ući u show. "Goran nije ljubomoran, već smo u dva realityja bili zajedno. Uskoro će nam biti druga godišnjica", kazala je tada Hana i rekla da je pratila Zadrugu jer želi biti upoznata s onim što je čeka u kući.

Komentara 3

TA
Tackrla
16:29 20.11.2020.

Odes k ciganima i onda se cudis sto su te pokrali. Smijesno

MI
mismokanibali
14:01 20.11.2020.

Para na paru, govno na fukaru

BL
bluescreen
16:19 20.11.2020.

Tkoooo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije