Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne godi mu sunce kalifornije

Gwyneth ratuje s mužem: Chris Martin potpuno je nesretan

gwyneth paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.02.2014.
u 14:19

Frontmen Coldplaya Chris Martin nesretan je otkako se par preselio u Los Angeles kako bi Gwyneth bila bliže obitelji i prijateljima

Suprug Gwyneth Paltrow potpuno je potonuo. Naime, frontmen Coldplaya Chris Martin nesretan je otkako se par preselio u Los Angeles kako bi Gwyneth bila bliže obitelji i prijateljima.

– Chris je rekao Gwyneth da se želi vratiti natrag u svoju rodnu Englesku s njihovo dvoje djece, Apple i Mosesom, nakon što završi školska godina – rekao je izvor.

– Nesretan je otkako su se preselili u L. A. jer Chrisa ne zanima hollywoodska scena. Otkako se preselio u L. A., daleko je od benda i svoju je karijeru "stavio na čekanje". U početku, Chris je to napravio zbog Gwyneth, koja se žrtvovala za njega, pogotovo jer uskoro kreće na turneju s Coldplayem i neće ga biti mjesecima. No, Chris je shvatio da Gwyneth ne treba živjeti u Los Angelesu zbog svoje karijere – dodao je izvor.

Od početka njihove veze, Gwyneth je tvrdila da želi živjeti u Londonu, a par također posjeduje kuću u Hamptonsu, u kojem bi Chris radije živio.

>>Johnny Depp ne može smisliti Gwyneth Paltrow

Komentara 1

MA
mare0801
15:02 10.02.2014.

J. Kovačević je informirana,nema što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije