Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenzije na snimanju

Johnny Depp ne može smisliti Gwyneth Paltrow

johnny depp
Foto: Jörg Carstensen/DPA/Pixsell
14.12.2013.
u 16:33

Paltrow i Depp snimaju film "Mortdecai" i stalno su na rubu da se jako posvađaju jer Gwyneth svog kolegu "davi" savjetima

Dvoje glavnih glumaca u filmu “Mortdecai” Gwyneth Paltrow i Johnny Depp stalno se sukobljavaju na setu. Paltrow jako nervira Deppa jer ga stalno gnjavi savjetima. 

– Neprestano mu govori kako bi trebao promijeniti prehranu i jesti više povrća, predlaže mu kamo bi trebao otputovati i stalno mu je za petama što Johnnyja jako živcira i ne može smisliti svoju kolegicu. Svaki su dan na rubu incidenta – rekao je član filmske ekipe “Mortdecaija”.      

>>Johnny Depp ide u mirovinu? Razmišlja o prestanku s glumom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
22:34 14.12.2013.

Gwyneth, jesi li mu savjetovala da prestane pušiti...ako ne prestane, požutjet će mu zubi, osušit ćemu se koža i ispast će mu kosa...i mi ćemo zauvijek izgubiti Johnny Deppa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije